Η Tina Knowles νιώθει περήφανη για την Beyoncé- Το bullying και η αντιμετώπιση της τραγουδίστριας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Tina Knowles νιώθει περήφανη για την Beyoncé- Το bullying και η αντιμετώπιση της τραγουδίστριας

Η μαμά της Beyoncé έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση. Τα παιδικά χρόνια, το bullying και η υποδειγματική στάση της τραγουδίστριας απέναντι στις αδερφές της.

Η Tina Knowles είχε ανέκαθεν μια πολύ τρυφερή και ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, Beyoncé.

H μαμά της σταρ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, με τις δύο γυναίκες να ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η Beyoncé ποζάρει με έναν απροσδόκητο τρόπο για το εξώφυλλο του «Cowboy Carter»

Το bullying και η αντιμετώπιση της τραγουδίστριας

Πριν από λίγα 24ωρα η Tina Knowles παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue όπου μίλησε για της αναμνήσεις από τα παιδιά της και αποκάλεσε την Beyoncé, τη Solange και την Kelly Rowland «τα τρία κορίτσια της».

«Η Beyoncé, ήταν πολύ ντροπαλή και δεχόταν bullying αλλά τη μέρα που στάθηκε υπέρ κάποιου - δεν επέλεξε να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά εκείνες. Γίνομαι συναισθηματική που μιλάω για αυτό απλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος γι' αυτήν», εξομολογήθηκε η 70χρονη.

https://www.instagram.com/reel/C7cgpJUyXUw/

Η Knowles απέκτησε την 42χρονη Beyoncé και την 37χρονη Solange από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της Matthew Knowles. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια ακόμα αγαπημένη ανάμνηση από την ανατροφή των παιδιών της εξηγώντας: «Η Solange, υπέγραφε μια αναφορά στο σχολείο, ήταν μόλις στην πέμπτη δημοτικού και έβγαινε να υπογράψει τις αναφορές. Ήταν πάντα ακτιβίστρια».

Η Beyoncé μίλησε για τη μάχη με την ψωρίαση και τις ιερές στιγμές της παιδικής της ηλικίας

Κάηκε το πατρικό σπίτι της Beyoncé αλλά η Miley Cyrus & ο Gerard Butler έχουν πιο δυσάρεστη ιστορία

Η μαμά της Beyoncé μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την Kelly Rowland την οποία μεγάλωσε σαν κόρη της μετά τον θάνατο της μητέρας της τραγουδίστριας.

Η Beyoncé και η μάχη της με την ψωρίαση

Πρόσφατα η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο διάσημου περιοδικού και μιλώντας στο μέσο δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παιδί λόγω της ψωρίασης.

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Από το να περνάω την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου να εφαρμόζει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσει την ψωρίαση μου-αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα».

Μιλώντας στο Essence η Beyoncé εξομολογήθηκε: «Οι συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις στα κομμωτήρια και τα κουρεία δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας για τους ανθρώπους που το βλέπουν ως ένα καταφύγιο από την καθημερινότητά τους».

«Γι’ αυτούς είναι ένα μέρος για να νιώσουν όμορφα και να ξεσπάσουν, να γελάσουν, να μοιραστούν μυστικά και να μεταδώσουν σοφία. Είναι η πιο σταθερή συγκέντρωση της κοινότητας που έχουμε. Είναι τόσο σημαντικό ότι είναι ένα καταφύγιο», πρόσθεσε η σταρ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com