Ο Γιάννης Κούρτογλου αποχώρησε από το MasterChef με Παπακωνσταντίνου και το κοινό αντέδρασε στον bro

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιάννης Κούρτογλου αποχώρησε από το MasterChef με Παπακωνσταντίνου και το κοινό αντέδρασε στον bro

Ο Γιάννης Κούρτογλου- για τους φίλους Τζονάρας και Bro- έφυγε ως γνήσιος ΓιαΝίτσε του MasterChef με στίχους, με μια μεγάλη αισιοδοξία για το τι τον περιμένει μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής στο STAR αλλά το κοινό αντέδρασε όπως ακριβώς περιμέναμε!

Κατάλαβε ο Γιάννης Κούρτογλου τι μπορεί να πήγε στραβά στη φετινή συμμετοχή του στο MasterChef; Πιθανότατα όχι. Αν κρίνει κανείς το πώς αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του σαν να ήταν κολλητοί- χωρίς να είναι- κι αφού ερμήνευσε τα λόγια το κριτών όπως εκείνος ήθελε, ο ΓιαΝίτσε του φετινού MasterChef άφησε την ποδιά του- επιτέλους- στον πάγκο και πήρε τον δρόμο του γυρισμού στην πραγματική ζωή με όνειρό του να φτιάξει τον Λέλο, το δικό του εστιατόριο.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Γιάννηδες, να είσαι Μάριος», λέει το κοινό για την αποχώρηση στο MasterChef

O Γιάννης Κούρτογλου εκτός MasterChef

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Μπόμπενας και όλοι οι παίκτες που το κοινό του MasterChef λάτρευαν να «μισούν», ο Κούρτογλου βγήκε από το παιχνίδι έβδομος, μιας και τον «πέταξε» εκτός η Χριστίνα Χριστόφη, η μοναδική γυναίκα του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή, η παίκρια που ο Γιάννης υποτίμησε όσο κανέναν άλλο μέσα στον διαγωνισμό.

Κι αφού βγήκε από το παιχνίδι ο Γιάννης, ο bro του φετινού MasterChef επέστρεψε και στο Instagram, χορεύοντας, πιο γελαστός από ποτέ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κι αντάλλαξε και φιλιά με το κορίτσι του, τη Θοδώρα, την κοπέλα του με την οποία χώρισε όσο ήταν στο παιχνίδι αλλά φαίνεται πως η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.

Πάντως τα φιλιά Ανδόρρας και Κούρτογλου στο Instagram μας δείχνουν πως ο παίκτης είναι καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

giannis2.jpg

Ο ίδιος ο Κούρτογλου στο δικό του τελευταίο βίντεο στο Instagram του MasterChef, εξήγησε και την ιστορία πίσω από τη συμμετοχή στο παιχνίδι, μιλώντας θερμά για τον σεφ Νίκο Θωμά που του πρότεινε να μπει στο MasterChef όταν ένα βράδυ είχε επισκεφτεί το εστιατόριό του με την κοπέλα του Θοδώρα.

https://www.instagram.com/reel/C7xEL-4sKfo/

H έξοδος του Κούρτογλου από το MasterChef:

Ένα φινετσάτο πιάτο, με ισορροπίες, πολυπλοκότητες και φυσικά με ελληνικές γεύσεις και ιταλικές πινελιές. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luca Piscazzi ζήτησε από τους τρεις παίκτες, υποψήφιους προς αποχώρηαση να αντιγράψουν το πιάτο του με φέτα gnocchi σαγανάκι. Ο Νίκος Κυψίδης ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και ήταν η Χριστίνα Χριστοφή εκείνη που έστειλε τον Κούρτογλου σπίτι του.

«Απίστευτη εμπειρία. Θα μου λείψουν αρκετά πράγματα. Θα μου λείψουν τα γέλια και τα πειράγματα με τα παιδιά στην κουζίνα και στο σπίτι. Φεύγω γεμάτος, έχω πράγματα να κάνω έξω. Για μένα δε μετράει ο προορισμός, μετράει το ταξίδι. Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Τώρα ξέρω και ποιος είμαι», είπε ο Κούρτογλου, ο οποίος αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους τρεις κριτές με στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

«Γιάννης Κούρτογλου: ο ποιητής του #MasterChefGR, ο δικός μας bro, ο διαγωνιζόμενος που όλοι θα θυμόμαστε, απόψε αποχωρεί. Ο δρόμος ήταν μακρύς αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν», έγραψε ο λογαριασμός του MasterChef στο Instagram για τον ΓιανΝίτσε. ​

H ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Γιάννη:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μετρημένες κουβέντες και εύστοχες παρατηρήσεις, δεν εξήρε τον χαρακτήρα του Γιάννη μεν και ορθώς έπραξε αλλά τόνισε τα καλά του στοιχεία:

«Η θέση που πήρες ενδεχομένως να μην σε χαρακτηρίζει μαγειρικά. Είδαμε εξαιρετικά πράγματα από εσένα. Πρέπει να ομολογήσουμε πως ήσουν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού διαγωνισμού».

Στου δειλινού την άκρη αποκοιμήθηκα
Σαν ξένος, σαν ξενάκι, σαν πάντα ξένος
Κι ήρθε και κατακάθισε πάνω μου σαν σεντόνι
Όλη της γης η σκόνη
Όλη της γης η σκόνη», είπε ο Γιάννης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βοηθά τον παίκτη στην ερμηνεία.

Πώς αντέδρασε το κοινό στην αποχώρηση του Bro; Με επικά σχόλια!