Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος απέδειξαν ακόμα μια φορά πως στα δύσκολα είναι μια «γροθιά»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος απέδειξαν ακόμα μια φορά πως στα δύσκολα είναι μια «γροθιά»

Μια selfie μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram για τον Λευτέρη Σουλτάτο έδειξαν πως και τα απρόοπτα είναι μέσα στη ζωή.

Οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο «παιχνίδι» και η Βάσω Λασκαράκη το γνωρίζει καλά, όπως φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram της πριν από λίγες ώρες.

Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Βάσω Λασκαράκη μετά τα 30 & πώς επηρέασε τα κιλά και την εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος απ' ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και τρεις περίπου μέρες. Τον λόγο της νοσηλείας του ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη δεν τον ανέφερε, επισήμανε όμως πως όλα είναι καλά.

«Και κάπως έτσι τα σχέδια άλλαξαν για το 4ήμερο αυτό...Τρίτη μέρα και συνεχίζουμε» έγραψε η ηθοποιός προσθέτοντας πως όλα είναι καλά απλά δεν προλαβαίνει να απαντάει και στα μηνύματα που δέχεται ο γνωστός σεφ.

438115673_1221676915935174_1284454536423156580_n.jpg

Όταν ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε τον ρόλο του «νοσοκόμου»

Αυτή δεν είναι η πρώτη «αναποδιά» που τυχαίνει στο ζευγάρι, αφoύ τον Μάρτιο του 2023 η Βάσω Λασκαράκη, είχε τραυματιστεί στο πόδι της και χρειάστηκε να φορέσει γύψο.

Τότε ήταν που ο Λευτέρης Σουλτάτος - ο «νοσοκόμος» της όπως τον αποκαλούσε εκείνη την περίοδο - την περιποιούνταν και την φρόντιζε, αφού δεν μπορούσε εκείνη να περπατήσει, και να που η ζωή τα έφερε έτσι για να του «ξεπληρώσει» κι εκείνη τη φροντίδα που είχε λάβει.

640f1b2a521ad.jpeg

Η μεικτή οικογένεια που Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν δημιουργήσει

Φέτος η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκλεισαν 5 χρόνια γάμου. Και για τους δύο ήταν η δεύτερη φορά που κάνουν αυτό το βήμα, ενώ τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος είχαν αποκτήσει παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η ηθοποιός μια κόρη με τον -επίσης ηθοποιό- Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο σεφ έναν γιο και μια κόρη. Αν και η πρόκληση να καταφέρουν να ενώσουν τις δύο οικογένειες έμοιαζε λίγο δύσκολη στις αρχές, τελικά τα κατάφεραν μια χαρά.

«Με τα παιδιά, δεν μπορείς να "παίζεις". Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα» είχε πει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Σουλτάτος.

«Ο σύζυγός μου έχει δυο παιδάκια. Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά αλλά είναι και πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο και αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανοιχτός σε αυτό γιατί, πάντα ξεκινάει από τους μεγάλους. Όπως στα διαζύγια τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις και στις μεικτές οικογένειες πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Αν είσαι ανοικτός και δεν ξεχωρίσεις τα παιδιά θα πορευτούν όλα με πολύ ωραίο τρόπο» είχε πει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν το 2023.