Στο Ναυάγιο θα ζήσουμε ένα πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ με τη Στέλλα να δίνει μάχη για το «παιδί» της

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Ναυάγιο θα ζήσουμε ένα πρωτοφανές δικαστικό θρίλερ με τη Στέλλα να δίνει μάχη για το «παιδί» της

Η δικαστική αίθουσα στο Ναυάγιο έχει κόντρες, διαφωνίες, απειλές και αρκετή συγκίνηση. 

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και ο καθένας θα πρέπει να υπερασπιστεί το δίκιο του συνόλου και το δίκαιο του εαυτού του στη μεγάλη δίκη του Ναυαγίου. Σημαντική η εξέλιξή της για τους περισσότερους χαρακτήρες, αλλά και το μέρος όπου ο Ιπποκράτης θα αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό πριν το δικό του τέλος. Παράλληλα με τη δίκη, η Στέλλα που υποδύεται η Αμαλία Καβάλη, δίνει τη δική της μάχη για το παιδί της. Που καταλαβαίνει πια ότι δεν είναι το δικό της παιδί.

Σκηνές θρίλερ στο δικαστήριο

Για κανέναν δεν είναι εύκολο αυτό που θα συμβεί και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές στο Ναυάγιο θα περάσουν ένα μικρό μαρτύριο με την ακροαματική διαδικασία που θα έχει αρκετές κόντρες. Δεν φτάνουν οι οδυνηρές μνήμες, θα έχουν πια να αντιμετωπίσουν και την παρανοϊκή τακτική του Παντελίδη, βγάζοντας τα προσωπικά τους μυστικά για να τους δημιουργήσει πανικό.

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος για 4 ζευγάρια στο Ναυάγιο: Το συγκινητικό «αντίο» των ηθοποιών

Ο Καλλέργης όμως ως δικηγόρος των θυμάτων κρατά έναν άσσο στο μανίκι του και θα τον χρησιμοποιήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ένα στοιχείο το οποίο η Αλίκη τον βοηθά να βρει για την ασφάλεια του πλοίου και την παραποίηση εγγράφων από τον Παντελίδη.

zevgaria.jpg

Η κατάθεση του Άγγελου, του Βασίλη αλλά και του Μάκη, είναι σημαντικές και άκρως συγκινητικές. Περιγράφοντας όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Και με τη Στέλλα να ακούει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον αγώνα που έκανε ο σύζυγός της Κυριάκος για να σώσει κάποια από τα θύματα, μέχρι να βρει και εκείνος τραγικό θάνατο. Μάρτυρας θα είναι και ο Ιπποκράτης και όλοι θα καταλάβουν πια τον ύποπτο ρόλο του με τον Βασιλείου.

https://www.instagram.com/reel/C7rAVPXo1Lu/

Η αντίθετη από τις συμβουλές του, κατάθεση της Ειρήνης που θα πει την αλήθεια και όχι όσα θα ήθελε ο Ιπποκράτης είναι και αρχή του κακού για τη δική της τύχη, καθώς με την επιστροφή του στο σπίτι, οργισμένος στρέφεται εναντίον της και την κακοποιεί.

Παράλληλα όμως με το δικαστήριο, η Στέλλα συνεχίζει τις έρευνές της στο νοσοκομείο στο οποίο υποτίθεται πως γέννησε τον γιο της. Θα βρεθεί προ εκπλήξεως ότι η μαία της παραδεχτεί πως το δικό της παιδί δυστυχώς πέθανε στη γέννα και πως με την ανοχή του πατέρα της και το σχέδιο του Ιπποκράτη, πήρε ένα άλλο παιδί. Θα ερευνήσει ακόμη περισσότερο μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια, πως το παιδί αυτό είναι της Ειρήνης.

Η δραματική διάσωση της Ειρήνης στο Ναυάγιο από τον Στελή και τον Πέτρο μετά την απαγωγή της

Η Στέλλα καταρρέει με τον Βασίλη ανήμπορο να τη βοηθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση. Πάντα καταλάβαινε πως το παιδί αυτό δεν το ένιωθε για δικό της, αλλά το εμπόριο βρεφών είναι κάτι που την ξεπερνά. Αυτό το στοιχείο για το εμπόριο βρεφών θα χρησιμοποιηθεί και στο δικαστήριο, για να καταρρεύσει το προφίλ του Ιπποκράτη.

Η Ειρήνη θα πάρει το παιδί μετά το τραγικό τέλος του Ιπποκράτη και αυτή θα είναι μία συγκλονιστική σκηνή. Όταν πια θα είναι σε θέση να νιώσει ασφαλής.

Και θα είναι πια στην αγκαλιά του Πέτρου. Φαίνεται ξεκάθαρα και από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς όπως έχουν αποκαλυφθεί στα social media. Ναι, ο Πέτρος θα καταφέρει να επιζήσει από τον Ιπποκράτη.

Στην τελική τους κόντρα στο σπίτι του όταν του επιτεθεί ο Ιπποκράτης, θα παλέψουν αλλά ο Πέτρος θα διασωθεί. Μένει ωστόσο να δούμε πως θα διασωθεί και από την κατηγορία του φόνου στην Κρήτη που τον βαραίνει. Εδώ θα έχουμε μία μικρή ανατροπή. Αλλά όλα θα πάνε καλά.