MasterChef: Το προφίλ στο Instagram της Χριστίνας και του Λευτέρη φανέρωσε όσα λέει και το Twitter/X

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Το προφίλ στο Instagram της Χριστίνας και του Λευτέρη φανέρωσε όσα λέει και το Twitter/X

Την Τετάρτη (12/6/2024) θα μάθουμε το όνομα του φετινού MasterChef. Χριστίνα ή Λευτέρης, Λευτέρης ή Χριστίνα θα πάρει το έπαθλο φέτος αλλά και τον τίτλο του φετινού MasterChef.

Η Χριστίνα στον τελικό του MasterChef & το Twitter/X την αποθέωσε! Το μήνυμα του Ηλία στο InstagramΗ πρώτη αρχηγός της μπορντό μπριγάδας και ο πρώτος αρχηγός της γκρι μπριγάδας στο MasterChef, είναι οι δύο finalists που διεκδικούν το έπαθλο των 70.000 ευρώ και τον τίτλο του φετινού Masterchef.

Η 26χρονη Χριστίνα και ο 29χρονος Λευτέρης, κατάφεραν να στείλουν σπίτι τους τους 22 συμπαίκτες τους που μπήκαν στον διαγωνισμό μαγειρικής μαζί τους και βαδίζουμε πια προς το τελευταίο κομμάτι του μεγάλου τελικού που θα κορυφωθεί με τη Live ανακοίνωση του νικητή την Τετάρτη 12/6/2024 από τη συχνότητα του STAR.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες του μεγάλου τελικού στο MasterChef;

https://www.instagram.com/p/C742Fn8uvJJ/

Ο 29χρονος Λευτέρης δεν είναι πρωτάρης στη μαγειρική, καθώς έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιάτορια στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin. Ο Λευτέρης πριν να μπει στο παιχνίδι έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στο Μεξικό και στο Las Vegas. Όνειρο του Λευτέρη είναι να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη.

https://www.instagram.com/reel/C748GC_vkvY/

Με όπλο της τη δημιουργικότητα, η Χριστίνα Χριστοφή μπήκε στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει. Η ίδια ακολούθησε πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!

Κοινό και των δύο παικτών ήταν πως από την αρχή στον διαγωνισμό μοναδικό στόχο είχαν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό, κάτι που και οι δύο πέτυχαν.

Τα insta profiles των finalists του τελικού στο MasterChef

https://www.instagram.com/reel/Cz-5ABtuz0x/

Ο Λευτέρης στο δικό του προφίλ στο Instagram (left.zafiropoulos) μας δείχνει εικόνες από τα πιάτα και τα ταξίδια του.

https://www.instagram.com/p/CiYfXWvsK6Q/

Η Χριστίνα (christina.christofi_) πάλι δείχνει στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της αλλά και πιο χαλαρές στιγμές από τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CwqDOf1NE_b/

Αυτό που φαίνεται από το προφίλ των δύο παικτών και αυτό που έχει καταλάβει και ο κόσμος στο Twitter/X είναι πως τα δύο παιδιά αγαπούν τη μαγειρική και δεν βρέθηκαν τυχαία στο MasterChef και καμαρώνουν για τα πιάτα που φτιάχνουν. Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο, θύμισαν τον πρώτο Έλληνα MasterChef, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος από το πρώτο επεισόδιο είχε τονίσει πως θα βγει νικητής από το παιχνίδι. Το ίδιο έκαναν και οι δύο finalists του φετινού τελικού.

O τρίτος Ηλίας βλέπει νίκη της Χριστίνας:

«Υπήρξε στεναχώρια, αλλά εννοείται ότι αγκάλιασα τη Χριστίνα. Τη λατρεύω, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήμασταν μαζί, οπότε γιατί να μη χαρώ;Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, χαίρομαι που έφυγα με αυτήν την προσπάθεια και κρατάω μόνο το ταξίδι», είπε ο Ηλίας που έφτασε ως την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, ο οποίος τόνισε πως βλέπει νικήτρια τη Χριστίνα στη μάχη κόντρα στον Λευτέρη.

«Εντυπωσιακό το επίπεδο του φετινού MasterChef και των δύο παικτών, δυάδα δυνατή, τους είχαμε στο μυαλό μας για τον τελικό, θέλω νικήτρια τη Χριστίνα, έφυγα από εκείνη, το ζήσαμε μαζί στο τέλος και είναι λογικό να θέλω να την υποστηρίξω πιο πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώτου.

Tι λέει το Twitter/X για τον τελικό του MasterChef