Το τέλος του Ιάσονα θα σημάνει και το τέλος της Άννας στους Παγιδευμένους λίγο πριν το φινάλε;

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Ιάσονα θα σημάνει και το τέλος της Άννας στους Παγιδευμένους λίγο πριν το φινάλε;

Η συμμαχία της Άννας με τον Αλέκο Χατζή θα βοηθήσει τον Δημήτρη και θα βγάλει στην επιφάνεια την πραγματική ταυτότητα του Κώστα και του Ιάσονα στη σειρά Παγιδευμένοι. 

Όλοι ενώνονται για τη διάσωση του Δημήτρη στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων και η αναζήτηση στοιχείων για την υπεράσπισή του, θα βγάλει νέα μυστικά, προς έκπληξη όλων που εμπλέκονται στην ιστορία. Τα μυστικά αυτά αφορούν την πραγματική ταυτότητα του Ιάσονα, αλλά και του Κώστα. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για την καταστροφή του εισαγγελέα, αλλά με διαφορετικά κίνητρα και επιδιώξεις.

Δεν αργεί το τέλος του Κώστα και του Ιάσονα

Η Άννα κάνει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να δικαιώσει τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους και να αποδείξει πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Με τον Αλέκο Χατζή μάλιστα στο πλευρό της. Αυτό το ενδεχόμενο αν το λέγαμε έναν χρόνο πριν, κανείς δεν θα μας πίστευε. Ο ορκισμένος εχθρός του ζευγαριού, γίνεται φίλος τους και αυτή τη φορά είναι αληθινές οι προθέσεις του.

Θρήνος για τον φόνο του Δημήτρη στους Παγιδευμένους: Πώς θα φτάσουμε στο μοιραίο «στημένο» φινάλε;

Βέβαια και εκείνος έχει κίνητρο, καθώς θέλει να αποκαλύψει τι είναι αυτό που κρύβει ο γιος του Ιάσονας. Από την αρχή είχε κάποιες αμφιβολίες, λόγω της αλλοπρόσαλης συμπεριφοράς του, αλλά δεν είχε στοιχεία για να στηρίξει τις υποψίες του. Τώρα σιγά σιγά τα στοιχεία θα φανούν. Ο Ιάσονας ήθελε να καταστρέψει τον Δημήτρη λόγω ζήλιας και λόγω της Άννας και βρήκε πολύτιμο συνεργάτη τον Κώστα.

Ο νεαρός ηθοποιός Τίτος Γρηγορόπουλος (και γιος των επίσης ηθοποιών, Φωτεινής Ντεμίρη και Χάρη Γρηγορόπουλου) που υποδύεται τον Κώστα, κρύβει και εκείνος την πραγματική του ταυτότητα. Είναι αδελφός του Άκη και έχει βάλει σκοπό να εξοντώσει τον Δημήτρη, την Άννα και τον Θοδωρή, επειδή τους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του αδελφού του. Έτσι βρέθηκε στον δρόμο του Ιάσονα και ένωσαν τις δυνάμεις τους. Στόχος του μεταξύ όλων των άλλων θα είναι και η Λίνα, η ανιψιά της Άννας, η οποία και θα κινδυνέψει.

Ο Θοδωρής θα βάλει σκοπό να τον αναζητήσει και να τον τιμωρήσει.

https://www.instagram.com/reel/C8CU-4Itc_7/

Ο νεαρός Χατζής, θα αποδειχτεί επίσης πως δεν είναι γιος του Αλέκου αλλά χρησιμοποίησε την ταυτότητα του πραγματικού του γιου, ο οποίος έχει πεθάνει. Δημιούργησε έναν αληθοφανή λόγο για να παρουσιαστεί στα ξαφνικά στη ζωή του, πλαστογράφησε και την εξέταση του DNA και έτσι χειραγώγησε τόσο τον ίδιο όσο και την Υβόννη. Παγιδευμένοι βρέθηκαν και οι δύο από τον Ιάσονα.

Αλέκος και Άννα συλλέγουν όλα τα στοιχεία και σε πρώτη φάση θα καταφέρουν την προσωρινή αποφυλάκιση του Δημήτρη. Μέχρι να γίνει η δίκη του θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλες τις υποθέσεις και κυρίως να χτυπήσουν το κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή. Δημήτρης, Ανδρέας, Άννα και ο Αλέκος αποφασίζουν να κάνουν το τελειωτικό τους χτύπημα. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει σωστά τους εχθρούς τους. Εκείνη που κινδυνεύει περισσότερο θα είναι η Άννα. Τότε είναι που ο Δημήτρης θα σκεφτεί πως ο μόνος τρόπος για να τη σώσει, θα είναι η δική του σκηνοθετημένη δολοφονία.

Στο Twitter/X κυκλοφόρησαν και κάποια πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα του ζευγαριού για τη σειρά στη λίμνη Μαραθώνα. Αυτό το φινάλε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.