Η νέα κόντρα για μία δολοφονία στους Παγιδευμένους και το μυστικό που θα αποκαλυφθεί

Κατερίνα Μπούσιου
Η νέα κόντρα για μία δολοφονία στους Παγιδευμένους και το μυστικό που θα αποκαλυφθεί

Η Άννα και η Αγγελική δεν θα είναι τόσο αγαπημένες στη συνέχεια των Παγιδευμένων. 

Μία μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες των κεντρικών πρωταγωνιστών, του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, θα είναι το κεντρικό θέμα των επόμενων ημερών στη σειρά Παγιδευμένοι. Η δολοφονία του Άκη και το μυστικό που κρύβουν οι κοντινοί τους άνθρωποι, δημιουργεί μία μεγάλη αναστάτωση. Άννα και Δημήτρης, δεν έχουν ακόμη ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσουν.

Ο Θοδωρής κάνει το μεγάλο λάθος

Βρισκόμαστε σε μία στιγμή που η υπόθεση της δολοφονίας του Παναγιώτη κλείνει οριστικά ως κεφάλαιο στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας συμμάχησαν για να βρουν τη λύση και κυρίως για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ο οποίος βρισκόταν σε άμυνα στην ανταλλαγή πυροβολισμών μαζί του.

Όμως ο Δημήτρης και η Άννα, το πρωταγωνιστικό μας ζευγάρι, δε γνωρίζουν ακόμη ότι ένας κύκλος δράματος έκλεισε για να ανοίξει ένας άλλος. Δεν ξέρουν ακόμη - αλλά θα το μάθουν σύντομα - πως ο αδελφός του ο Θοδωρής θα συναντήσει τυχαία τον Άκη. Τον εκτελεστικό όργανο όλων των δολοφονιών και των συμφορών του περσινού κύκλου και κυρίως τον δολοφόνο του πατέρα της Άννας.

Ο Θοδωρής θα κινητοποιήσει τον παππού Γεράσιμο, την Χρύσα και αδελφή της Άννας, τη μητέρα τους Ειρήνη, τον δικό του πατέρα, τον πρώην σύζυγο της Χρύσας, τον Νίκο, αλλά και τις φίλες του. Την κόρη της Χρύσας και την κόρη του Ανδρέα. Στη συμπλοκή που θα γίνει, ο Άκης θα πέσει νεκρός και ο Νίκος θα είναι βαρύτατα τραυματισμένος. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος ή ποια ευθύνεται για αυτόν τον θάνατο.

https://www.instagram.com/reel/C0uqp-ErQFV/

Ο Αλέκος Χατζής θα βρεθεί πάλι εμπλεκόμενος. Γιατί παρασκηνιακά είχε ήδη αναλάβει να βρει πλαστό διαβατήριο για να φύγει ο Άκης στο εξωτερικό. Υποψιάζεται ότι για τη δολοφονία του έχουν σχέση ο Δημήτρης και η Άννα.

Ο Λεβεντογιάννης έγινε ο ήρωας στους Παγιδευμένους πριν γίνει δολοφόνος και ζήσει έναν εφιάλτη

Το μεγάλο challenge ωστόσο θα είναι τώρα, να κρύψει η οικογένεια της Άννας τη δική της συμμετοχή. Και να κρύψουν τον τραυματισμένο Νίκο στο σπίτι, μέχρι να αποφασίσουν την επόμενη κίνησή τους. Στο μεσοδιάστημα ωστόσο, η δολοφονία του Άκη θα προκαλέσει και ένα μικρό beef μεταξύ Άννας και Αγγελικής. Μέχρι τώρα οι σχέσεις της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, ήταν ήπιες, λόγω και της σχέσης των συντρόφων τους.

Η Άννα θα ζήσει όπως καταλαβαίνεις ένα ακόμη εφιάλτη. Δεν θα είναι ο μεγαλύτερος. Αυτός έρχεται αργότερα με τη δολοφονία του Δημήτρη, που ήδη μας έχουν δείξει ως τρέιλερ από τα τέλη του Αυγούστου. Αυτή θα είναι η μεγάλη κορύφωση της σειράς.