Στα σχόλια για το με ποιον διάσημο μοιάζει, η Τούνη απάντησε με 3 λέξεις

Στα σχόλια για το με ποιον διάσημο μοιάζει, η Τούνη απάντησε με 3 λέξεις

Πόσο πολύ μοιάζει η Ιωάννα Τούνη στη Haley Bieber; Το φίλτρο και η επική απάντηση της νέας μαμάς. 

Στο προφίλ της στο Tik Tok με περισσότερους από 500.000 followers, η Ιωάννα Τούνη έχει ακολουθεί μια διαφορετική στρατηγική, σε σχέση με τις υπόλοιπες social πλατφόρμες.

Αυτό σημαίνει πως η 30χρονη influencer παίρνει χρόνο για να απαντάει σε όλα τα σχόλια που δέχεται, ακόμα και σε αυτά που της ασκείται κριτική.

Σε ένα τελευταίο της βίντεο, η Ιωάννα, αποφάσισε να δώσει απάντηση και σε όσους της τονίζουν πως τα μαγιό που φοράει δεν ταιριάζουν με το προφίλ μιας νέας μαμάς.

«Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Τik Tok.

Στο ερώτημα «πού βρίσκει η Τούνη χρήματα για ταξίδια», η ίδια απάντησε με τέσσερις λέξεις

Πέρα από τα σχόλια για τη μητρότητα και τον γιο της Πάρη, η Τούνη απάντησε και σε έναν ακόμα troll μύθο, για την υποτιθέμενη ομοιότητά της με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Στο βίντεο με το φίλτρο, το οποίο ανέφερε πως η Ιωάννα είναι σωσίας της Haley Bieber, υπήρξαν σχόλια για την οποιότητά της με τον Χαραλαμπόπουλο, στα οποία η Τούνη απάντησε με τρεις λέξεις.

tounara.jpg

Η Τούνη συνέχισε να απαντά σε όλα τα σχόλια αυτού του είδους απτόητη.

Μιλώντας για τη νέα της ζωή ως μαμά, η infuencer είχε παραδεχτεί σε ποστ της ανήμερα της γιορτής της μητέρας:

«Ότι πιο σημαντικό και δύσκολο και ΥΠΕΡΟΧΟ έχω καταφέρει στην ζωή μου μέχρι σήμερα, είναι η μητρότητα. Νιώθω πως το να είσαι μαμά, είναι το πιο δύσκολο και παράλληλα το πιο όμορφο πράγμα σε όλο τον κόσμο! Και θέλω απλά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όσες μανούλες βρίσκονται σε αυτό το προφιλ… και να σας δώσω μια σφιχτή ιντερνετική αγκαλιά…. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ! Σας αγαπώ & σας θαυμάζω…
Χρόνια μας πολλά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Από τη μεριά του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, είχε πρόσφατα μιλήσει για την κριτική που δέχεται εκείνος και η Τούνη από τον κόσμο τονίζοντας:

Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σε όλα αυτά και καταλαβαίνω και τον κόσμο γιατί κάπου όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δε μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο. Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι, αλλά νομίζω είναι κακό αυτό γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα, και εσύ».