O MasterChef Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στο πρώτο ποστ στο Instagram: Το σχόλιο για το παιχνίδι

Πατούλια Κατερίνα
O MasterChef Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στο πρώτο ποστ στο Instagram: Το σχόλιο για το παιχνίδι

Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη στιγμή που έχει πάρει τον τίτλο του MasterChef και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μας μιλά για την επόμενη ημέρα εκτός διαγωνισμού.

O 29χρονος Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, είναι ο φετινός MasterChef, κάτι που ο ίδιος είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πως θα τα καταφέρει από την πρώτη κιόλας μέρα τον διαγωνισμό.

Η ζωή μετά τη νίκη στο MasterChef

Mετά τη νίκη του, ο Λευτέρης μας μίλησε και αποκάλυψε πως ένα μεγάλο μέρος από το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα το δώσει στην οικογένειά του για τις θυσίες που έχουν κάνει οι γονείς του για να μεγαλώσουν τον ίδιο και τον αδερφό του.

Μιλώντας σήμερα στο Breakfast@Star, ο Λευτέρης αποκάλυψε πως θα κάνει κι ένα χειρουργείο με τμήμα του επάθλου.

«Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμήσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».

https://www.instagram.com/p/C8K9uQGqjSY/

Η πρώτη κίνηση μετά τον διαγωνισμό και το πρώτο πιάτο!

Όσο για την πρώτη του κίνηση από σήμερα κι έπειτα, ο Λευτέρης μας εξήγησε πως θέλει να ευχαριστηθεί την παρέα των φίλων του που του έλειψαν πολύ αλλά και της οικογένειάς του.

Τι θα μαγειρέψει ο MasterChef εκτός σπιτιού; Το πρώτο πράγμα που ο Λευτέρης θα φτιάξει είναι το αρνάκι με το οποίο ενθουσίασε και τους κριτές του MasterChef.

Ο 8ος τελικός του MasterChef είχε μία συμφιλίωση, ένα comeback και τον υπέροχο σεφ Aduriz

https://www.instagram.com/reel/C8MmrbTKQlK/

Εννοείται πως ο Λευτέρης έκανε comeback και στο Instagram με ένα σχόλιο- ευχαριστώ στο MasterChef όπου έγραψε:

«Χίλια Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά το @starchanneltv το @masterchefgr μαζί και όλους εσάς που δουλέψατε τόσο σκληρά, ώστε να ζήσουμε αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής».

Αυτό ήταν και το πρώτο κοινό ποστ του Star, τoυ MasterChef και του φετινού νικητή.

https://www.instagram.com/p/C8Myil1sOOU/

Ο Λευτέρης, παρότι έκανε το πρώτο του σχόλιο και μια σειρά από stories, δεν έχει κάνει ακόμα το πρώτο επίσημο ποστ του στο Instgram ως MasterChef.