H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γεννήσει στο γήπεδο: Το τρυφερό φιλί στον Βασίλη της

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γεννήσει στο γήπεδο: Το τρυφερό φιλί στον Βασίλη της

- Βασίλης Σταθακωστόπουλος- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από μέρα σε μέρα περιμένουν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με το σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο το βράδυ της Παρασκευής 14/6 , επέλεξαν να πάνε γήπεδο και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Αν και διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε ευκαιρία και βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς και την αγαπημένη της ομάδα να στέφεται πρωταθλήτρια.

oaka.webp

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η έξοδος με εφαρμοστό φόρεμα – Η πιο στυλάτη εγκυμονούσα!

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το γήπεδο, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της πάντα τον σύζυγό της μοιράστηκαν μέσα από τον λογαριασμό τους ένα τρυφερό φιλί που επισφραγίζει τον έρωτά τους. Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι παραμένει εξίσου ερωτευμένο, κάνοντας συνεχώς κοινές δραστηριότητες και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

spyropoulou-stathokostopoulos-864x1536-(1).webp

Από μέρα σε μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθακωστόπουλος περιμένουν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους ενώ ενάμιση χρόνο πριν είχαν γίνει για πρώτη φορά γονείς αποκτώντας τον πρωτότοκο γιο τους, Βλάση Σταθακωστόπουλο, τον οποίο είχαν βαφτίσει τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Καβούρι.

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει παρά τις συχνές ερωτήσεις που δέχεται τους τελευταίους μήνες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη μόλις έγινε... Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η αλλαγή από την πρώτη στη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην αυτή την εγκυμοσύνη έχει επιλέξει εκτός από το να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού να δημοσιεύει λιγότερες φωτογραφίες και να περιορίζει ακόμα και τις εμφανίσεις της καθώς όπως αποκάλυψε και η ίδια είχε παραπάνω δυσκολίες σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη:

«Τους πρώτους μήνες είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα - όπως θες πες το - που στην πρώτη δεν είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Η παρουσιάστρια αν και σκέφτεται να επιστέψει κάποια στιγμή πάλι στην τηλεόραση και στο κομμάτι της παρουσίασης έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, ενώ πάντα εξέφραζε την επιθυμία της να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια λέγοντας:

«Μου λείπει πολύ ή δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω. Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδί, να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, βήμα βήμα και τα καταφέρνω».