Κατερίνα Καραβάτου: Μετά το τέλος του My style rocks στο γήπεδο για χάρη του γιου της Αρίωνα

Κατερίνα Καραβάτου: Μετά το τέλος του My style rocks στο γήπεδο για χάρη του γιου της Αρίωνα
Κατερίνα Καραβάτου instagram

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος του «My Style Rocks» βρήκε ακόμα περισσότερο χρόνο για εκείνη και τα παιδιά της.

H φετινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να ολοκληρώθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού χθες 14/6, παρακολουθήσαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ τον τελικό του My Style Rocks.

Φινάλε για το My Style Rocks

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας κατάφεραν να φτάσουν η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική Τρανούλη αλλά και η Casablanca.

Μετά τις δοκιμασίες που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτριες αυτές που κατάφεραν να μπουν στην τελική 3άδα ήταν η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Νικολίνα Νικολούζου.

Αν και οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν εντυπωσιακές μια ήταν η νικήτρια που φόρεσε το στέμμα και πήρε το έπαθλο των 30.000 ευρώ. Όπως παρακολουθήσαμε χθες αυτή που κατάφερε να πείσει κοινό και κριτική επιτροπή ήταν η Νικολίνα Νικολούζου.

Η νικήτρια του φετινού My Style Rocks μάλιστα το προηγούμενο διάστημα είχε συγκινήσει με την ιστορία της ως διεμφυλική γυναίκα και μετά τη νίκη της στο παιχνίδι φανερά συγκινημένη μίλησε για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η διάκτριση για εκείνη:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω! Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους και για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν κάποιος κάπου έξω να το δει και να το αγαπήσει».

Αργότερα η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη που πλέον ολοκλήρωσε και τον τρίτο κύκλο σε αυτή την εκπομπή ως παρουσιάστρια, θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και να ευχαριστήσει την παραγωγή του παιχνιδιού, τους κριτές αλλά και τα κορίτσια.

Κατερίνα Καραβάτου: Στο πλατό του My Style Rocks ο γιος της

Έτσι ο έβδομος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας έφτασε στο τέλος του και παρότι υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο το My Style Rocks να μην συνεχίσει, το κανάλι έβγαλε τρέιλερ για τις νέες δηλώσεις συμμετοχής της επόμενης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C8M6yU-opWh/

Μια μέρα μετά τον τελικό στο γήπεδο για χάρη του γιου της

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μετά το τέλος του «My Style Rocks» βρήκε ακόμα περισσότερο χρόνο για να το αφιερώσει σε εκείνη και φυσικά στα παιδιά της. Έτσι πήγε στο γήπεδο για χάρη του 8χρονου γιου της Αρίωνα ο οποίος έπαιζε σε αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα του.

Η ίδια αγαπά να μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της. Μάλιστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον αγώνα με τον μικρό Αρίωνα αλλά και την ίδια να κρέμεται κυριολεκτικά στα δίχτυα γράφοντας:

«Ψύχραιμη μάνα την ώρα του αγώνα»

Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές τον συνοδεύει στις προπονήσεις του ή παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του ανεβάζοντας στιγμιότυπα.

Αρίωνας

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της έφτιαξε το πορτραίτο της

Η ομοιότητα του Αρίωνα με τη μαμά του είναι το κάτι άλλο

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει δυο πανέμορφα παιδιά την 12χρονη Αέλια και τον 8χρονο Αρίωνα.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο μικρός μοιάζει περισσότερο στη μαμά του τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στα χρώματα ενώ η αδερφή του Αέλια, έχει πάρει περισσότερα στοιχεία από τον μπαμπά της Κρατερό Κατσούλη.

Ο Αρίωνας έχει ξανθά μακριά μαλλιά λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει ήδη από μικρός μουσική.


Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είναι ένα για τα παιδιά τους

Αν και τον Αύγουστο του 2021, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας η Κατερίνα Καραβάτου και Κατσούλης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους παραμένουν δεμένοι για χάρη των παιδιών τους. Συχνά η παρουσιάστρια αναφέρεται στο πόσο περήφανη είναι για τα παιδιά της και το πόσο σημαντικό είναι να έχουν καλές σχέσεις με τον Κρατερό Κατσούλη για την ανατροφή των παιδιών τους:

«Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για τα πάντα, χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη. Τους λέω και εγώ και ο Κρατερός ότι οι γονείς τους θα είναι εκεί για να τους φροντίζουν, να τους αγαπούν και να τους προσφέρουν. Αλλά θέλω τα παιδιά αυτά να είναι από μόνα τους αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Θέλω να είναι έτσι κι ας απομακρυνθούν από μένα και τον Κρατερό πιο νωρίς».