Κανένας χωρισμός; Το story της JLo για τον ήρωα Affleck μάς μπέρδεψε ακόμα περισσότερο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κανένας χωρισμός; Το story της JLo για τον ήρωα Affleck μάς μπέρδεψε ακόμα περισσότερο
Invision

H Jennifer Lopez έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση εν μέσω της φημολογίας για κρίση στον γάμο της με τον Ben Affleck. H σπάνια φωτογραφία και οι ευχές της τραγουδίστριας όσο ο Ben περνούσε την Ημέρα του Πατέρα με την πρώην του 

Σοβαρή κρίση φέρεται να περνά ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, με τα πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί και ζει σε διαφορετικά σπίτια.

Η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε την περιοδεία της για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της και όλα δείχνουν πως προσπαθεί να σώσει τη σχέση με τον άντρα της ζωής της.

Οι Bennifer πήγαν ξεχωριστά στη αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού και φούντωσαν τις φήμες χωρισμού

Η τρυφερή ανάρτηση της Jennifer Lopez και το μήνυμα στον Affleck

Πριν από μερικές ώρες η Λατίνα σταρ έστειλε δημόσια τις ευχές της στον Ben Affleck με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, θέλοντας έτσι να δείξει πως η κρίση ανάμεσά τους έχει εξομαλυνθεί.

H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία του ηθοποιού από την ταινία «Pearl Harbor» και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Screenshot-2024-06-17-094116.png

«Ο ήρωάς μας. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Λίγο αργότερα η 54χρονη μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του μπαμπά της, David, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το κοριτσάκι του μπαμπά.

Screenshot-2024-06-17-094125.png

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα μπαμπάκα», έγραψε η τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες ημέρες Lopez και Αffleck έδωσαν ξεχωριστά το παρών στην αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού, Samuel με αποτέλεσμα να σχολιαστεί έντονα η αμηχανία και η ψυχρότητα που επικρατούσε ανάμεσά τους.

«Δεν μίλησαν καν. Σε αυτό το σημείο, απλώς ο καθένας κάνει το δικό του. Μπήκαν σε αυτή τη σχέση πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν έγινε», ανέφερε πηγή στα ξένα μέσα.

https://www.instagram.com/p/C8KYGjSqsW5/

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έδειχναν τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να καταφθάνουν με διαφορετικά αυτοκίνητα και να έχουν εμφανή απόσταση.

Lopez και Affleck ζουν χωριστές ζωές πια και το σπίτι τους στο Beverly Hills πωλείται όπως είναι

Πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει πως η Jennifer Lopez σταμάτησε τις προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της και σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, συμπεριλαμβανόμενης της περιοδείας της η οποία θα ξεκινήσει το 2025.

«Η Jennifer έχει βαρεθεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, η κατάσταση δεν βελτιώνεται αντίθετα χειροτερεύει», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Ο Ben Affleck πέρασε την Ημέρα του Πατέρα με τα παιδιά του και την Jennifer Garner

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ben Affleck γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner και τα παιδιά τους (Violet, Seraphina και Samuel).

Φωτογραφίες και videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν τη Garner έξω από το σπίτι του ηθοποιού με casual look ενώ όπως έγινε γνωστό ο Affleck την πήγε αργότερα στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος της ακύρωσης της περιοδείας της Jennifer Lopez ίσως μαρτυρά το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com