Ελευθερία Ελευθερίου: Το κόκκινο φόρεμα που συζητήθηκε

Ελευθερία Ελευθερίου: Το κόκκινο φόρεμα που συζητήθηκε

Η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο πλάι του Νίκου Βέρτη και αθόρυβα βλέπει οι μετοχές της να εκτοξεύονται. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι προσεγμένη και σέξι όσο πρέπει.

Η τελευταία της εμφάνιση σε εγκαίνια club του Κωνσταντίνου Αγγελίδη γοήτευσε μιας και φόρεσε ένα κόκκινο φορεματάκι που έκοψε την ανάσα. Αδυνατισμένη και πάντα με το χαμόγελό της η Κύπρια ερμηνεύτρια περιμένει πως και πως αυτές τις ημέρες το fashion week όπου θα επισκεπτεί μαζί με τις φίλες της.

"Αγαπώ την μόδα και πάντα την ακολουθώ στο βαθμό που μπορώ και μου επιτρέπει για την ηλικία μου. Νιώθω γυναίκα και μάλιστα πολύ καλά. Το συγκεκριμένο φόρεμα το πήρα απο το Λονδίνο σε ένα ταξίδι που έκανα πριν λίγες εβδομάδες. Οι βιτρίνες και τα ρούχα εκεί σε οδηγούν να είσαι μέσα στα μαγαζιά και συνέχεια να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα, το μαύρο και το λευκό σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Στην πίστα φοράω και παντελόνια και φούστες οχι πολύ κοντές όμως . Αν και μικρό κοριτσάκι όπως μου λένε όλοι στο στυλ πιστεύω οτι έχω ακολουθήσει στο διάστημα που με ξέρετε ένα στυλ στο ντύσιμό μου που δε θα σας εκπλήξει ή θα προκαλέσει".

Δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου που παρακολουθεί καθημερινά και ενημερώνεται για όλα τα γυναικεία θέματα. Οι εμφανίσεις της με τον Νίκο Βέρτη και την υπόλοιποη παρέα της ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και τον Δεκέμβριο θα ανηφορίσει στην συμπρωτεύουσα και πάλι στο πλευρό του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Άλλαξε δισκογραφική εταιρία και σύντομα ετοιμάζει τραγούδι έκπληξη. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή είναι single και έχει όλο τον χρόνο να "ξεσκονίζει" με την καλή έννοια όποιον την πλησιάζει. Θέλει ο σύντροφός της να τη σέβεται και να είναι πιστός. Λογικό μου ακούγεται!!!