Oι επώνυμοι του "Dancing on Ice" πίσω απο τις κάμερες

Oι επώνυμοι του "Dancing on Ice" πίσω απο τις κάμερες

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του "Dancing on Ice" παρακολουθούμε όλα όσα γίνονταικαθημερινά στο παγοδρόμιο. Χωρίς μακιγιάζ οι αγαπημένοι μας celebrities.

Φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια των προβών από πρωταγωνιστές του "Dancing on Ice" που κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου. Πολλά ακούστηκαν για τις συμμετοχές αλλά και τα άτομα που αποχώρησαν μιας και δε μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ένα πρότζεκτ που ναι μεν σκίζει στην Ευρώπη, αλλά μοιράζει άπειρες μελανιές και μικροατυχήματα στα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που αποφασίζουν να δώσουν το παρών. Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος αποκλειστικά από το δικό του αρχείο έδωσε ένα μικρό δείγμα από το άψογο κλίμα που υπάρχει στις πρόβες που γίνονται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Χριστίνα Παππά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλά και οι παρτενέρ τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με τα αθλητικά τους ρούχα και τα παγοπέδιλά τους. Η Μαγκνταλένα και η Μαριάννα Καλέργη που επίσης θα δώσουν το παρόν στο πρωτότυπο παιχνίδι καθοδηγούν τα επώνυμα πρόσωπα και οι επιδόσεις τους γίνονται καλύτερες μέρα με την μέρα.


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είναι μια όμορφα εμπειρία. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την πρεμιέρα μας και αγωνιούμε να δώσουμε στο κοινό ένα ωραίο αποτέλεσμα αισθητικά»

Βασίλειος Κωστέτσος: « Και χτυπήσαμε και πονέσαμε και μελανιάσαμε αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Άλλαξε η καθημερινότητά μου παράλληλα με την δουλειά και το fashion week που προετοιμαζόμουν. Αυτό που μου έχει μείνει μέχρι στιγμής πέραν της μοναδικής εμπειρίας να χορεύεις πάνω στον πάγο, είναι τα πειράγματα και το παρεάκι που έχουμε δημιουργήσει πίσω από τις κάμερες».

Στην παρουσίαση θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού και στην κριτική επιτροπή ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου και ο Αλέξανδρος Κωστάλας. Ομάδα έκπληξη που το κανάλι του Αμαρουσίου αισιοδοξεί να κερδίσει μεγάλο μέρος της τηλεθέασης. Στα αξιοσημείωτα όλης αυτής της σχεδόν δίμηνης προετοιμασίας το ατύχημα του Θέμη Γεωργαντά που είναι με γύψο στο χέρι εδώ και οχτώ ημέρες και παρόλα αυτά δίνει το παρόν στο παγοδρόμιο για τις πρόβες του. Έκπληξη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που έχουν εντυπωσιάσει με τις πιρουέτες αλλά και την άνεση που βγάζουν μαζί με τους παρτενέρ τους.