Ποιος πατέρας διάσημου καταδικάστηκε για βιασμό;

Ποιος πατέρας διάσημου καταδικάστηκε για βιασμό;

Το ότι είναι ένας από τους διασημότερους ζεν πρεμιέ του Hollywood δεν σημαίνει πως μπορεί να αποφύγει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Πρωταγωνιστής στο blockbuster «Transformers», από τους πιο δημοφιλείς ανερχόμενους ηθοποιούς στο Hollywood και με κατακτήσεις όπως η Megan Fox, η Rihanna και η Carey Mulligan, θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Shia LaBeouf είναι ένας εξαιρετικά τυχερός άνθρωπος. Μια είδηση όμως που έκανε την εμφάνισή της σήμερα, αποδεικνύει πως και οι διάσημοι και ευνοημένοι στη ζωή, έχουν κι αυτοί α προβλήματά τους.

Ο Jeffrey LaBeouf, ο πατέρας του Shia, είχε καταδικαστεί πίσω στο 1981 για απόπειρα βιασμού. Ο 63χρονος σήμερα πατέρας του ηθοποιού, έκτισε ποινή φυλάκισης από το 1981 έως το 1983, καθώς κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού. Όχι μόνο αυτό, αλλά το όνομά του βρίσκεται από τότε αναρτημένο στο site του Megan's Law, το επίσημο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Αμερικής για ποινές και εγκλήματα, ως σεξουαλικός δράστης. Κάτι που κάνει το έγκλημά του 100% αληθινό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Star, το οποίο και αποκάλυψε αυτή την είδηση, όλα τα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας που συνδέονται με την επίθεση, έχουν εξαφανιστεί με ανεξήγητο τρόπο.

Το γεγονός πως ο Shia γεννήθηκε το 1986, μπορεί να σημαίνει πως ο νεαρός ηθοποιός έμαθε για το έγκλημα του πατέρα του σήμερα, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς μπορεί η οικογένειά του να του το είχε κρατήσει μυστικό. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια δύσκολη μέρα για να είσαι ένας LaBeouf.