Λάμπης Λιβιεράτος: Έξαλλος με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Παραδέχτηκε τo χωρισμό του

Λάμπης Λιβιεράτος: Έξαλλος με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Παραδέχτηκε τo χωρισμό του

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του "Πρωινού Mou" με καλεσμένο τον Λάμπη Λιβιεράτο. Για πρώτη φορά παραδέχτηκε οτι δεν είναι μαζί με την Εύη Αδάμ.

Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στο πλατό του πρωινού του Mega, μεταξύ του διδύμου των παρουσιαστών και του καλεσμένου τους, Λάμπη Λιβιεράτου. Ήταν η πρώτη φορά που ο Λάμπης Λιβιεράτος δημόσια μίλησε εφ' όλης της ύλης και μάλλον μάζευε πολλά μέσα του για να τα μοιραστεί με το πετυχημένο δίδυμο του μεγάλου καναλιού. Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο του έχουν συμπεριφερθεί τα media, ο Λάμπης Λιβιεράτος ήρθε σε αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά όταν εκείνη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν στον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ.

Παρά την αμηχανία, που ήταν εμφανής και από τις δύο πλευρές, ο Λάμπης Λιβιεράτος παραδέχθηκε στον αέρα της εκπομπής πως εκείνος και η Εύη Αδάμ έχουν όντως χωρίσει: «Να το ξεκαθαρίσω για να τελειώνουμε. Δεν είμαστε μαζί», είπε τονίζοντας πως προτιμούσε να το πει έτσι σε μια live εκπομπή όπου ό,τι πει «δεν θα κοπεί ή θα αλλοιωθεί» και όχι τις προηγούμενες φορές που ρωτήθηκε καθώς ήταν όλες «σε λάθος χρόνο, λάθος τόπο, λάθος ώρα». Τα μηχανάκια της agb χτύπησαν κόκκινο και ο Λάμπης Λιβιεράτος έβγαλε ειδήσεις που σήμερα είναι σημεία συζήτησης στα δημοσιοφραφικά γραφεία. Να προσθέσουμε τέλος οτι ο Λάμπης Λιβιεράτος εμφανίζεται στο ENVY μαζί με την Ντιάνα Ζαχαριάδου με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή και Σάββατο.