Δείτε τι είπαν στην Ελένη για τον... Ματέο και συγχύστηκε;

Δείτε τι είπαν στην Ελένη για τον... Ματέο και συγχύστηκε;

Τι μάρκα είναι τα μακαρόνια της Ελένης;

Ε, ρε λαχτάρα που έπαθε η Ελενίτσα πρωί – πρωί! Νταμπλάς της ήρθε, όταν «αναγκάστηκε» να αναφερθεί στον σύντροφό της και στην οικογενειακή του επιχείρηση στην εκπομπή της. Όπως είναι γνωστό, ο Ματέο ή Μάκης ή Μαθιός είναι μέλος οικογένειας με εργοστάσιο πασίγνωστης μάρκας ζυμαρικών.
Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή οι συνεργάτες της Ελένης έκαναν αφιέρωμα σε παλιές διαφημίσεις.
Αφού τελείωσε το ρεπορτάζ, άρχισαν να συζητάνε και να σχολιάζουν διάφορα διαφημιστικά σποτ από προϊόντα, που δεν υπάρχουν πια.
Τότε πετάχτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και όλο νόημα λέει: «Εμένα μια διαφήμιση μου άρεσε πολύ. Αυτή που έλεγε Ακάκιε, τα μακαρόνια να είναι...».
«Μην το πεις, μην το πεις», πετάχτηκε έντρομη η Ελένη. «Θα λένε ότι κάνουμε και διαφήμιση γιατί το προϊόν υπάρχει ακόμα. Είναι αυτό με σήμα την γαϊδάρα (!)», πρόσθεσε.
«Δεν το λέω, αλλά πολύ ωραία διαφήμιση», λέει ο Γρηγόρης και τότε πετάγεται και ο Κουτσογιαννόπουλος «Α, ναι ωραία είναι, αυτή με τον μοναχό. Έχετε ξανακούσει εσείς το όνομα Ακάκιε; Τι σημαίνει;», την ρωτάει όλο νόημα.
«Σημαίνει αυτός που δεν είναι κακός, που δεν έχει κακία», απαντάει η Ελένη φανερά αγχωμένη, αλλά το ευχαριστιόταν κιόλας.
«Μα αυτός είναι ο άκακος», είπε ο Κουτσογιαννόπουλος.
«Ε, τώρα έτσι θέλανε να τον πούνε», πάει η Ελένη να κόψει την κουβέντα, αλλά δεν...
«Πάντως, πολύ ωραία διαφήμιση, αλλά δεν την καταλάβαινα παλιά», λέει ο Άρης από το πάνελ.
«Και μένα μου άρεσε, αλλά ούτε εγώ την καταλάβαινα. Πρόσφατα μου την εξηγήσανε», λέει σκασμένη στα γέλια η Ελενίτσα. Ξέρετε με αυτό το πονηρό υφάκι, που σηκώνει το φρύδι!
«Α, για εξήγησε και σε μας», άρχισε το πάνελ.
Η Ελένη, που την μία ίδρωνε και ξείδρωνε και την άλλη το διασκέδασε, έκοψε την συζήτηση λέγοντας «Χάρηκα που σας είδα, να φεύγω εγώ τώρα. Πάω να μαγειρέψω»...
Και εκεί που περιμέναμε ότι θα μας δώσει καμία «μυστική» συνταγή για μακαρονάδα, τίποτα εκείνη. Μους σοκολάτα είχε το μενού.