Backstage στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου

Backstage στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου

Με πολλές εκπλήξεις έγινε το σόου του Βασίλειου Κωστέτσου το Σάββατο το βράδυ στο πλαίσιο του fashion week. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι celebrities απο το "Dancing on Ice".

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κέρδισαν το μεγάλο χειροκρότημα του κόσμου που είδε δημιουργίες του εκκεντρικού σχεδιαστή μόδας. Ο Βασίλειος Κωστέτσος κατάφερε και φέτος να κερδίσει τα φλας των φωτογράφων με τις πολλές προσωπικότητες της showbiz που έπεισε να είναι στο σόου του. Εξασφαλίσαμε φωτογραφικό υλικό και ο σχεδιαστής μας μίλησε γι αυτή την επίδειξη που ήταν πολύ ιδιαίτερη.

"Περάσαμε μοναδικά. Πολλά μοντέλα από Ελλάδα και εξωτερικό φόρεσαν δημιουργίες μου και ελπίζω να σας άρεσαν. Χρώματα όπως το άσπρο, το μπλε, θα φορεθούν πολύ φέτος. Ήθελα φέτος λόγω και του παιχνιδιού που ξεκινάμε την Κυριακή να είναι αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που κάθε μέρα είμαστε μαζί στις πρόβες. Με έβγαλαν ασπροπρόσωπο και τους ευχαριστώ πολύ έναν-έναν που με τίμησαν".