Η Heidi Klum έβγαλε το δέρμα της

Η Heidi Klum έβγαλε το δέρμα της

Το διάσημο μοντέλο αγαπά το Halloween και φρόντισε να το αποδείξει και φέτος. Με έναν υπερβολικό, όμως, τρόπο.

Θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε πως δεν περιμέναμε να δούμε και φέτος την Heidi Klum μέσα σε μία εξωφρενική στολή, προς τιμήν της ημέρας του Halloween (κάτι σαν τις δικές μας Απόκριες για τους Αμερικάνους). Να, όμως, που το διάσημο μοντέλο από την Γερμανία κατάφερε όχι μόνο να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά αλλά και να πετύχει καλύτερα από κάθε άλλη φορά τον στόχο του Halloween. Να τρομάξει μέχρι ανατριχίλας τους πάντες γύρω της.

Η 38χρονη Klum οργάνωσε και φέτος το καθιερωμένο της Halloween party, και πολλοί διάσημοι φίλοι της να έδωσαν το παρόν ντυμένοι με τις πιο τρομακτικές ή πρωτότυπες στολές τους. Παρ' όλα αυτά, η οικοδέσποινα τους έβγαλε όλους νοκ άουτ για άλλη μια χρονιά.

Η Klum έκανε την εμφάνισή της πάνω σε ένα τραπέζι αυτοψίας, το οποίο κυλούσαν δύο αιματοβαμμένοι γιατροί. Μόλις οι «γιατροί» σήκωσαν το σεντόνι με το οποίο ήταν καλυμμένη, το μοντέλο αποκαλύφθηκε. Όχι ακριβώς η ίδια, βέβαια, αλλά... το πτώμα της.

Βλέπετε, η παρουσιάστρια του Project Runway αποφάσισε να ντυθεί «γδαρμένο πτώμα» για φέτος, κάτι που κατάφερε με –τρομακτική- επιτυχία. Μυς, κόκκαλα, φλέβες και μια μασέλα με σάπια δόντια ήταν όλα όσα «φορούσε» η Heidi Klum, συνδυασμένα με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα. Για να καταφέρει να πάρει την όψη του πτώματος, το μοντέλο πέρασε όλη τη μέρα μαζί με make-up artists εξειδικευμένους σε σπέσιαλ εφέ, και μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώνει τους ακολούθους της στο twitter για την πορεία του «κοστουμιού» της, ποστάροντας φωτογραφίες από διάφορα στάδια της προετοιμασίας.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, πρέπει να το παραδεχτείτε: Η γυναίκα αγαπά το Halloween όσο κανένας. Και σίγουρα διαθέτει πολύ χιούμορ.