Η παρέα του "FAB5" κάνει πρεμιέρα και θέλει να σκίσει στους πίνακες της AGB

Η παρέα του "FAB5" κάνει πρεμιέρα και θέλει να σκίσει στους πίνακες της AGB

Θα έχει και ίντριγκα και σασπένς και χιούμορ. Ο Ηλίας Ψινάκης και η παρέα του ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους και σίγουρα είναι ένα στοίχημα προσωπικό για τον καθένα να κερδίσουν πολλούς τηλεθεατές στην εκπομπή που τους εμπιστεύτηκε ο ΑΝΤ1.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Οι FAB 5 κάνουν πρεμιέρα κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τους απολαύσουμε! Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος, Πάνος Φασούλης. Αυτοί οι πέντε δεν είναι απλά καλοί, είναι fabulous! Κι αν μέχρι τώρα τους αγαπούσαμε και τους θαυμάζαμε, ήρθε η στιγμή να τους λατρέψουμε! Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν να μεταμορφώνουν έναν άντρα... στον τέλειο άντρα! Επεμβαίνοντας ο καθένας στον δικό του τομέα, διαμορφώνουν στιλ, φιλοσοφία, lifestyle, συνήθειες, αισθητική, άποψη και δημιουργούν έναν σύγχρονο, σοφιστικέ gentleman που δεν κάνει απλά τη διαφορά... κάνει εντύπωση!

Το format που έχει βραβευτεί με EMMY έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει new look στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και να συζητηθεί όσο λίγα. Αντισυμβατικοί, εκκεντρικοί, μοναδικοί, πετυχημένοι, προκλητικοί, σπεσιαλίστες. Οι FAB 5 της Ελλάδας είναι η dream team του κάθε dreamer. Και το καλύτερο; Μπορούν να κάνουν το όνειρο... πραγματικότητα. Θα το δείτε, στον ΑΝΤ1 από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στις 22:00!

Να προσθέσουμε ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε: "Υπάρχει αγωνία για το αν θα αρέσει στον τηλεθεατή. Κάνουμε σκληρή δουλειά και πολλά γυρίσματα. Με όλους τους συνεργάτες μου, γιατί στην ουσία μια ομάδα είμαστε, τα πάμε περίφημα και έχουμε περάσει ωραίες στιγμές".