Ποια άφησε έγκυο ο Justin Bieber;

Ποια άφησε έγκυο ο Justin Bieber;

Μια γυναίκα από την California ισχυρίζεται πως ο 17χρονος ποπ σταρ είναι πατέρας του μωρού της. Και ίσως να έχει δίκιο.

Η 20χρονη Mariah Yeater βλέπει από χτες το όνομά της γραμμένο παντού, από site στο διαδίκτυο μέχρι περιοδικά και «κίτρινες» εφημερίδες, και ο λόγος γι' αυτή τη ξαφνική δημοσιότητα είναι αρκετά δυνατός. Η νεαρή Καλιφορνέζα ισχυρίζεται πως ο Justin Bieber είναι ο πατέρας του μόλις 3 μηνών μωρού της.

Η Yeater έστειλε εξώδικο στον 17χρονο σούπερ σταρ, απαιτώντας να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας ώστε να αποδειχτεί και επισήμως πως είναι όντως ο πατέρας του παιδιού της. Η εφημερίδα Star παρουσίασε σήμερα τα νομικά έγγραφα, τα οποία μάλιστα έχουν κατατεθεί από τα τέλη Οκτωβρίου, και στα οποία η Yeater ζητά από τον Bieber να της παρέχει επαρκή στήριξη για το μωρό της, κυρίως οικονομική.

Η 20χρονη κοπέλα, υπέγραψε εκούσια υπεύθυνη δήλωση, η οποία επιφέρει ποινή σε περίπτωση ψευδορκίας, στην οποία αναφέρει πως ήταν 19 χρονών όταν έκανε σεξ με τον Bieber (ο οποίος ήταν ακόμα ανήλικος τότε), στα παρασκήνια μιας συναυλίας του στο Los Angeles.

Οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή έχουν αρνηθεί κάθε κατηγορία μέχρι τώρα, αλλά ήδη έχει οριστεί ακροαματική διαδικασία για το τρέχουν έτος ώστε το όλο θέμα να λυθεί στα δικαστήρια.

Σε μια επίσημη ανακοίνωση στο Radar Online, οι εκπρόσωποι του Bieber δήλωσαν: «Δεν έχουμε δει ακόμα την αγωγή, αλλά είναι λυπηρό το γεγονός πως κάποιος κατασκεύασε τόσο κακόβουλους, συκοφαντικούς και αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμούς. Θα χρησιμοποιήσουμε με σθένος όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα για να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τον Justin από αυτές τις κατηγορίες».