H Lady GaGa είναι και επίσημα η προστάτιδα των αδύναμων

H Lady GaGa είναι και επίσημα η προστάτιδα των αδύναμων

Άλλοι λατρεύουν και άλλοι αντιπαθούν την εκκεντρική τραγουδίστρια, αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τη φιλανθρωπική δράση της.

H Lady GaGa ομού με τη μητέρα της, Cynthia Germanotta πραγματοποίησαν ένα όνειρο χρόνων καθώς ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν το ίδρυμα «Born this way» που θα κάνει τα μέγιστα για να εκλείψουν τα φαινόμενα «τραμπουκισμού» στην κοινωνία, θα εμπνεύσει και θα ενδυναμώσει νέους ανθρώπους και θα προβεί ως ίδρυμα σε ενέργειες για να γίνει η ισότητα μεταξύ όλων, ανεξάρτητα των ιδιαιτεροτήτων κάθε ανθρώπου, μία κοινωνική πραγματικότητα.

H Lady GaGa θα συνεργαστεί για το σκοπό αυτό με άλλα ιδρύματα όπως το California Endowment, το John D. & Catherine T. MacArthur Foundation και Berkman Center for Internet & Society που δραστηριοποιούνται χρόνια στην κοινωνία.

Ναι, οι celebrity να ανοίγουν συνέχεια ιδρύματα για διάφορους λόγους, αλλά ποτέ στο παρελθόν μία διάσημη αυτού του βεληνεκούς δεν έχει κάνει κοινωνική πράξη αυτά για το οποία τραγουδά, έτσι η ελπίζουμε ότι ανεξάρτητα από στυλιστικές υπερβολές και μουσικές προτιμήσεις το ίδρυμα της Lady GaGa θα καταφέρει να μειώσει έστω και λίγο τα φαινόμενα ρατσισμού στην κοινωνία.