Aniston-Theroux: μια κατσίκα τους έφερε κοντά

Aniston-Theroux: μια κατσίκα τους έφερε κοντά

Το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή στο Hollywood, ερωτεύτηκε χάρη σε... μια κατσίκα.

Έχουμε δει άπειρα love stories να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας, τόσο μέσα από ταινίες όσο και στη πραγματική ζωή, χάρη στους πιο πιθανούς και απίθανους λόγους. Έχετε ξανακούσει όμως ζευγάρι να γνωρίζεται και να ερωτεύεται χάρη σε μια κατσίκα;

Σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του «Wanderlust», της ταινίας στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Σε μια συγκεκριμένη σκηνή του trailer, ο χαρακτήρας του Theroux, ένας ατημέλητος χίπης χωρίς έννοιες και σκοτούρες, μαθαίνει στον χαρακτήρα της Aniston, μιας καριερίστας από τη Νέα Υόρκη, πώς να αρμέγει μια κατσίκα. Και η αλήθεια είναι πως, ακόμα και σε αυτή τη ξεκαρδιστική σκηνή, η χημεία των δύο ηθοποιών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Το στόρι της ταινίας θέλει ένα στρεσαρισμένο ζευγάρι επιχειρηματιών από τη Νέα Υόρκη, την Aniston και τον Paul Rudd, να αποφασίζουν να φύγουν για λίγο από την πόλη εξαιτίας κάποιων κακοτυχιών στη δουλειά του δεύτερου, και να αναγκάζονται να μείνουν σε έναν καταυλισμό χίπηδων όταν τρακάρουν με το αυτοκίνητό τους. Ενώ στην αρχή φρικάρουν, σιγά-σιγά αρχίζουν να εγκλιματίζονται με το περιβάλλον και να απολαμβάνουν την ανέμελη ζωή, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην κουρασμένη σχέση τους.

Δεν ξέρουμε για το ζευγάρι της ταινίας, σίγουρα όμως το ζευγάρι που δημιουργήθηκε στη πραγματική ζωή χάρη σε αυτήν αλλά και στην κατσίκα που τους έφερε πιο κοντά, δεν έχει ανάγκη από κανέναν χίπικο καταυλισμό για να ανανεώσει τον έρωτά του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του «Wanderlust».