Κρίσιμη η κατάσταση της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη. Έκκληση της οικογένειας για αίμα

Κρίσιμη η κατάσταση της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη. Έκκληση της οικογένειας για αίμα

Κάτω απο άγνωστες  συνθήκες η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη πυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΝΙΜΙΤΣ. Η οικογένεια ζητάει από όλους αίμα το πρωί της Δευτέρας.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο πρώην σύντροφος του γνωστού μοντέλου Αλέξανδρος Αγγλούπας την πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι και η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής , όταν ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου έμενε η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και την άνω κοιλία και μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον 32χρονο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση . Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε. Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υποστήριξε στην Αστυνομία πως το περιστατικό έγινε κατα λάθος. Την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που είχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα λίγο πάνω απο το ισχύο της. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να βγουν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτό το παρολίγον τραγικό περιστατικό. Βρεθήκαμε στο νοσοκομείο και συνομιλήσαμε με την Όλγα Φαρμάκη. Σε άσχημη κατάσταση προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν λιποθύμισε έξω από την εντατική ο Νίκος Αγγλούπας, πατέρας του Αλέξανδρου! Στο άκουσμα της είδησης ότι η κατάσταση της κοπέλας είναι πλέον σταθερή και η πίεσή της από το 3 πήγε στο 12, ο Νίκος Αγγλούπας κατέρρευσε μπροστά σε όσους ήταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.! Ο διευθυντής της χειρουργικής μονάδας Στάθης Τσοχαταρίδης, βλέποντας ότι το κορίτσι πεθαίνει, κάνει μια δεύτερη προσπάθεια με την μέθοδο "πάκινγκ" να σταματήσει την αιμοραγία. Ευτυχώς αυτή τη φορά τα καταφέρνει. Ο συγκεκριμένος γιατρός έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της κοπέλας, αφού επέμεινε σε αυτή την μέθοδο. Το βράδυ της Παρασκευής ο αιματοκρίτης της Γωγώς ανέβηκε κι αυτό είναι πολύ καλό σημάδι. Αν συνεχίσει με αυτά τα καλά σημάδια η υγεία της ο κίνδυνος θα ξεπεραστεί. Η οικογένεια καλεί να δώσουν αίμα (ομάδα 0 αρνητικό) το πρωί της Δευτέρας απο τις 08.00 έως τις 14.00 στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται το άτυχο κορίτσι.