Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο "Dancing on Ice"

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο "Dancing on Ice"

Τι και αν έπεφτε η κυβέρνηση; Τι και αν όλα ήταν στον αέρα για την Ελλάδα χτες; Το σόου στον πάγο έκανε την πρεμιέρα του και οι τηλεθεατές το τίμησαν με καλές τηλεθεάσεις κοντά στο 40% στο γενικό μέσο όρο και στο 42% στο νεανικό.

Από τις 12.00 το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες με τους παρτενέρ τους για να κάνουν πρόβες και να εγκλιματιστούν με το σκηνικό του σόου. Τελευταίος έφτασε γύρω στις 15.30 το μεσημέρι ο Βασίλειος Κωστέτσος που απειλούσε ότι δε θα βγει στο live αν ο ΑΝΤ1 δεν επανόρθωνε σχετικά με τα βιογραφικά των celebrities που ένιωσε ότι δεν ήταν αυτό που του άξιζε. Μαριάννα Καλέργη, Χριστίνα Παππά και Σάγια είχαν άγχος αλλά κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή. Η Έλενα Παπαρίζου έδιωξε το αρχικό άγχος της έναρξης και στην συνέχεια με την κριτική της έδειξε ότι θα είναι το αφεντικό σε σχέση με Κωστόπουλο και Κωστάλα.

Αν και πολλοί πίστεψαν ότι η πρεμιέρα δε θα γίνει, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των αλλαγών που έφεραν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τελικά λίγο πριν τις 23:00 και με δύο ώρες καθυστέρηση, το show ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στις 02.00 το πρωί με εμφανή την κούραση στα μάτια όλων. Η Τζένη Μπαλατσινού άφησε καλές εντυπώσεις στην παρουσίαση και δε φάνηκε να έχει τρακ. Άνετη, άμεση και επικοινωνιακή στήριζε τους παίχτες με τις χαμηλές βαθμολογίες που έπαιρναν. Σάγια, Πηνελόπη και Ιωάννα Πηλιχού ξεχώρισαν και Χειμωνέτος μαζί με Φραγκολιά, Τσιμτσιλή, Κωστέτσο και Γεωργαντά είχαν την χαμηλότερη αξιολόγηση που το άριστα ήταν το έξι. Αν και με το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας, οι διαγωνιζόμενοι εκτέλεσαν τις χορογραφίες χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα, ενώ εισέπραξαν θετικά σχόλια από τους κριτές. Κανένα από τα ζευγάρια δεν αποχώρησε στο πρώτο επεισόδιο, ωστόσο η επιτροπή έδωσε κανονικά τη βαθμολογία της, με τον Αλέξη Κωστάλα να διεκδικεί τον τίτλο του πιο αυστηρού κριτή. Στα παρασκήνια το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι διαγωνιζόμενοι παρά το άγχος της πρεμιέρας το διασκέδασαν πολύ. Στο πρώτο live βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας–Ελένης Λυκουρέζου, οι γονείς της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και ο γιος και οι φίλες της Ιωάννας Παππά από το “Desperate Housewives”.