Ο Robert Pattinson δε βρίσκει string στο δικό του νούμερο

Ο Robert Pattinson δε βρίσκει string στο δικό του νούμερο

Για να μην λέτε πως οι άντρες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην γκαρνταρόμπα τους.

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς, νεαρούς ηθοποιούς του Hollywood αλλά, πάνω απ' όλα, είναι το μυστηριώδες, ρομαντικό βαμπίρ του Twilight που έχει κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων κοριτσιών ανά τον κόσμο. Αυτός ο άντρας, λοιπόν, ο τέλειος, ο σωστός, ο πρόστυχος, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σημαντικό πρόβλημα ντυσίματος που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να ακούσει –πόσο μάλλον ο ίδιος.

Ο Robert Pattinson, κυρίες και κύριοι, δεν μπορούσε να βρει string στο νούμερό του.

Ευτυχώς για εσάς, για εμάς αλλά κυρίως για την Kristen Stewart, ο R-Patz δεν αποφάσισε να αλλάξει σεξουαλικές προτιμήσεις ούτε και να ανανεώσει τη συλλογή εσωρούχων του με κάτι πιο πρωτότυπο. Για όλα έφταιξε η ερωτική σκηνή που έπρεπε να γυρίσει με την Stewart για την τελευταία ταινία του Twilight, Breaking Dawn.

«Κατέληξα να σκέφτομαι μόνο τη ματαιοδοξία μου», λέει ο Pattinson στην εφημερίδα The Sun σχετικά με την επίμαχη σκηνή. «Κάθεσαι εκεί πέρα, ανάμεσα σε τόσο κόσμο, φορώντας ένα μικροσκοπικό G-string. Μου έδωσαν ένα μεγάλο νούμερο αλλά ήταν πολύ μικρό για μένα. Ήταν σαν πολυκαιρισμένο ζαμπόν».

Θα προτιμούσαμε να έλειπε το τελευταίο σχόλιο, Robert. Η πρώτη εικόνα που δημιουργήθηκε στο μυαλό μας όταν διαβάσαμε την είδηση ήταν αρκετή.