Γιατί ο Αντώνης Κανάκης έχασε την υπομονή του στο Ράδιο Αρβύλα;

Γιατί ο Αντώνης Κανάκης έχασε την υπομονή του στο Ράδιο Αρβύλα;

Σύγκρουση Αντώνη Κανάκη με ΑΝΤ1 χθeς βράδυ στο Ράδιο Αρβύλα. Ένα έκτακτο δελτίο λόγω των πολιτικών εξελίξεων έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή όπου και απάντησε κατάλληλα.

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δε συγκράτησε την οργή του στο χθεσινό επεισόδιο όταν του ζητήθηκε να διακοπεί η εκπομπή για ένα έκτακτο δελτίο. Ο παρουσιαστής όμως προειδοποίησε τη ροή του προγράμματος «Μην πάμε σε διαφημίσεις παιδιά. Πάμε σε έκτακτο και μετά επιστρέφουμε…» Όμως δεν επέστρεψαν σε εκείνους… Το έκτακτο τελείωσε και μετά πήγαν σε διαφημίσεις… Όταν όμως οι «Αρβύλες» επέστρεψαν φανερά ενοχλημένοι με αυτό που είχε γίνει κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και δεν έβγαζαν άχνα… Τον λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης και με πολύ κουμπωμένη την υπόλοιπη παρέα δίπλα του είπε «Έχουμε περισσότερο όρεξη να ακούσουμε μουσική έτσι όπως τα έχει κάνει ο Ant1 και πολύ σωστά ένας τηλεθεατής είπε Επειδή οι συνεννοήσεις σε αυτήν την χώρα είναι σαν και αυτή που μόλις παρακολουθήσατε για αυτό ζητά έγγραφες εγγυήσεις ο Γιούνκερ και οι υπόλοιποι. Γιατί κι εμείς έπρεπε να ζητήσουμε έγγραφες εγγυήσεις ότι θα είναι ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων και όχι ένα διαφημιστικό break. Αλλά ως δια μαγείας το έκτακτο δελτίο ειδήσεων εξελίχθηκε σε διαφημιστικό break διάρκειας έξι λεπτών!!! Μπράβο»….

Στην συνέχεια ακολούθησαν χειροκροτήματα αποδοκιμασίας και αμηχανίας και αμέσως το κανάλι , τους πληροφόρησε ότι θα «πάνε» μέχρι και τις 00:30. «Μπράβο μεγαλοψυχία..» σχολίασαν ενώ την «είπαν» για δεύτερη φορά στον Ant1 επειδή το δελτίο ειδήσεων της Κυριακής έβγαλε φάσα που έλεγε ότι σε λίγο ξεκινά το «Dancing on Ice»… Είναι άλλη μια φορά που δεν υπολογίζει ο Αντώνης τις όποιες συνέπειες και ζωντανά έβγαλε το παράπονό του. Επίσημα πάντως δεν υπάρχει ενόχληση από τον κύριο Λάτσιο και την ηγεσία του σταθμού.