Συμβαίνει τώρα: Χαμόγελα και καλά νέα για την υγεία της Γωγώς Φαρμάκη

Συμβαίνει τώρα: Χαμόγελα και καλά νέα για την υγεία της Γωγώς Φαρμάκη

Μετά από πέντε μέρες αγωνίας τα χαμόγελα επανήλθαν. Η Γωγώ Φαρμάκη πριν λίγες ώρες βγήκε από το χειρουργείο και τα νέα από το ΝΙΜΙΤΣ είναι ευχάριστα όσο αφορά την εξέλιξη στην υγεία της.

Όλη η οικογένεια από τις 08.00 το πρωί ήταν στο πλάι της Γωγώς. Ο γιατρός που της έσωσε την ζωή κάνοντας το δεύτερο χειρουργείο, Στάθης Τσοχαταρίδης έδωσε επί πέντε ώρες μάχη μαζί με το επιτελείο του και ολοκλήρωσε την δύσκολη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. " Όλα πήγαν μια χαρά. Η κοπέλα ασφαλώς είναι εκτός κινδύνου και περιμένουμε όταν ξυπνήσει σε λίγα 24ωρα να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της".

Η νεαρή ηθοποιός μεταφέρθηκε πάλι στην μονάδα αυξημένης φροντίδας και η ανακούφιση έχει έρθει τόσο στην Όλγα όσο και την οικογένειά της. Πλέον το νεαρό κορίτσι αισιοδοξούν οι γιατροί ότι θα μεταφερθεί σε δωμάτιο την Πέμπτη αν δεν υπάρξει κάποια επιπλοκή.

Η Όλγα Φαρμάκη και επιλεκτικά λίγοι φίλοι της είναι μέρα- νύχτα στο πλευρό των γονιών της και σήμερα το κλίμα είναι πολύ καλό στους διαδρόμους του δεύτερου ορόφου του στρατιωτικού νοσοκομείου.

Η οικογένεια ευχαριστεί όλο τον κόσμο που κινητοποιήθηκε και έδωσε αίμα τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στον τόπο καταγωγής της στο Αγρίνιο, υπήρξε ένας ξεσηκωμός αγάπης και συμπαράστασης και είναι δεκάδες οι φιάλες αίματος που έρχονται στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Περαστικά να ευχηθούμε και πάντα θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις του πολύ αγαπητού κοριτσιού που την Παρασκευή θα έφευγε για την Αμερική όπου θα σπούδαζε. Αυτό θα γίνει μετά από λίγους μήνες μιας και όλα ήταν έτοιμα και έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές σε εισιτήρια και στην σχολή όπου θα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής πάνω σε φιλμ.