Η Lindsay Lohan κατέστρεψε το πάρτι του Leonardo di Caprio

Η Lindsay Lohan κατέστρεψε το πάρτι του Leonardo di Caprio

Τι άλλο έχει απομείνει να κάνει το άτακτο κορίτσι;

Σκηνές απείρου κάλους λέγεται πως εκτυλίχθηκαν σε χλιδάτο ξενοδοχείο του Hollywood, όπου γνωστή ξανθιά «μπούκαρε» και χάλασε το πάρτι που έκανε ο Leonardo DiCaprio για την νέα του ταινία!

Πρωταγωνίστρια του σκανδάλου είναι η, γνωστή από τα μπλεξίματά της με τον νόμο, Lindsay Lohan!
Όπως λένε οι «κακές» οι γλώσσες, η ξανθιά επιχείρησε να μπει στο «Hollywood Roosevelt Hotel» όπου γινόταν το πάρτι για την πρεμιέρα της ταινίας «J. Edgar». Όταν οι άνδρες ασφαλείας της ζήτησαν πρόσκληση, απάντησε πωςείναι... καλεσμένη καλεσμένου (!), ενώ έκανε φασαρία.

«Φώναζε δυνατά και έλεγε ό,τι όνομα ήξερε προκειμένου να της επιτρέψουν να μπει στον χώρο. "Πρέπει να μπω για να δω τον Leo" έλεγε και ξανάλεγε», δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Τελικά την έβαλαν στο πάρτι, όμως, τα «κατορθώματά» της δεν σταμάτησαν: «μπήκε μέσα και έκανε όλο τον κόσμο να νιώθει άσχημα. Ήταν επιθετική και φώναζε ότι ήθελε να δει οπωσδήποτε τον Leo», συνεχίζουν οι ίδιοι μάρτυρες, προσθέτοντας πως η Lohan ήθελε πάση θυσία να φωτογραφηθεί τόσο με τον DiCaprio, όσο και με τον έτερο πρωταγωνιστή της ταινίας, Clint Εastwood.

«Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο», λέει ο εκπρόσωπος της Lohan, διαψεύδοντας επίσης πως οι άνδρες ασφαλείας την έβγαλαν «σηκωτή» από το πάρτι...