Η Jennifer Garner απαγορεύεται να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης

Η Jennifer Garner απαγορεύεται να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης

Για την στυλίστρια της διάσημης ηθοποιού, η εμφάνιση είναι πιο σημαντική από την εγκυμοσύνη.

spl165582_002

Αν με το που διαβάσατε τον τίτλο, το μυαλό σας πήγε σε μια συγκεκριμένη, διαβόητη στυλίστρια του Hollywood, διάσημη για την μανία της με το size zero και τις στυλιστικές τις ακρότητες, τότε μάλλον πέσατε μέσα.



Η στυλίστρια της Jennifer Garner δεν είναι καμία άλλη από την Rachel Zoe, η οποία καθοδηγεί την διάσημη ηθοποιό σχετικά με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αλλά και γενικότερα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο InStyle.com, όμως, η Garner μητέρα δύο παιδιών και έγκυος στο τρίτο της, είπε πως η Zoe δεν της επιτρέπει να φορά ρούχα εγκυμοσύνης, παρά το γεγονός πως η ηθοποιός βρίσκεται στον 5ο μήνα και η κοιλιά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

«Η (στυλίστριά μου) Rachel Zoe είναι αποφασισμένη να μην μου δώσει ρούχα εγκυμοσύνης» λέει η 39χρονη ηθοποιός και γυναίκα του Ben Affleck.

«Νομίζω πως αυτό οφείλεται στο ότι η ίδια ήταν μικροσκοπική όταν ήταν έγκυος και δεν χρειαζόταν να τα φορέσει. Έχω ακόμα τέσσερις μήνες μέχρι να γεννήσω. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να με βάλει μέσα σε ένα φόρεμα εγκυμοσύνης. Αναπόφευκτα αυτό θα συμβεί, αλλά μέχρι τώρα έχει περάσει το δικό της», συμπληρώνει η Garner, η οποία είναι μια υγιέστατη έγκυος γυναίκα, με την μεγάλη κοιλίτσα της και τα εντελώς φυσιολογικά παραπανίσια κιλά της, τα οποία όμως μόνο πιο όμορφη και λαμπερή την κάνουν παρά οτιδήποτε άλλο.