Η σημερινή μέρα είναι η πιο κρίσιμη για τη Γωγώ Φαρμάκη

Η σημερινή μέρα είναι η πιο κρίσιμη για τη Γωγώ Φαρμάκη

Με αγωνία η οικογένεια Φαρμάκη αναμένει σήμερα να βγει απο την καταστολή που βρίσκεται εδώ και επτά μέρες η 25χρονη κοπέλα, η οποία δέχτηκε κατα λάθος έναν πυροβολισμό την προηγούμενη Πέμπτη και συγκλόνισε τους κύκλους της showbiz.

Όλοι οι γιατροί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ προσπαθούν μέσα στην εντατική να δώσουν όλα αυτά που χρειάζεται η κοπέλα για να ξυπνήσει και να έρθει πάλι σε επαφή με το περιβάλλον, ύστερα από την απίστευτη δοκιμασία που πέρασε και η οποία κόντεψε να της στοιχίσει την ζωή. Μετά από τρία χειρουργεία και μεγάλες ποσότητες αίματος και χαπιών η Γωγώ είναι σε σταθερή κατάσταση και οι γονείς της θέλουν να τη δουν σήμερα να ανοίγει τα μάτια της. Ο αναισθησιολόγος κύριος Δημητρόπουλος και ο διευθυντής της εντατικής είναι 24 ώρες σε επιφυλακή και πάνω από το κρεβάτι της κοπέλας και παρακολουθούν την εξέλιξη της πορείας της υγείας του κοριτσιού που ως θαύμα που κατάφερε να σταθεί τόσο ζωντανή και δυνατή από το άσχημο τραύμα που δέχτηκε.

Η Όλγα Φαρμάκη αν και με ίωση εδώ και δύο μέρες είναι στο πλάι της μητέρας της και του πατέρα της και προσεύχεται η αδερφή της και πάλι να χαμογελάσει και να επικοινωνήσει σήμερα με το περιβάλλον. Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι αλλά τονίζουν και την δυσκολία που υπάρχει να συμβεί όλο αυτό μιας και είναι δύσκολο για ένα ασθενή να επανέρχεται μετά από τόσο σοβαρές επεμβάσεις και με ένα σοκ του οργανισμού που ήταν ισχυρό και πολύ σοβαρό. Περαστικά να ευχηθούμε από την πλευρά μας και αναμένουμε τα ευχάριστα νέα και εμείς.