Αίσιο τέλος και εξελίξεις με πολλά χαμόγελα. Η Γωγώ Φαρμάκη βγαίνει απο την εντατική

Αίσιο τέλος και εξελίξεις με πολλά χαμόγελα. Η Γωγώ Φαρμάκη βγαίνει απο την εντατική

Χαμόγελα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ για το χαμογελαστό κορίτσι. Πλέον δεν είναι σε καταστολή και δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα. Άρχιζε και καταλαβαίνει τι γίνεται και οι γιατροί έδωσαν το OK για να εξέλθει από την εντατική τη Δευτέρα.

Η Γωγώ έδωσε σκληρή μάχη. Κακά τα ψέματα. Αλλά η πίστη και η αγάπη των φίλων της και προπάντων της οικογένειας την βοήθησαν να είναι ξανά δυνατή στην επόμενη μέρα της ζωής της.

Η χθεσινή αγωνία έδωσε λίγο μετά τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής την ελπίδα και την ανατροπή σε όσους φόβους υπήρχαν. Άνοιξε τα μάτια της και το πρώτο πρόσωπο που είδε ήταν η μητέρα της. Αυτό είναι το προτελευταίο βήμα πριν μπει πλέον σε δωμάτιο να νοσηλεύεται από τη Δευτέρα. Οι γιατροί έδωσαν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Οι γιατροί κύριος Αλοίζος και κύριος Τσοχαταρίδης πάλεψαν με ένα κορίτσι που πυροβολήθηκε και μπήκε στο νοσοκομείο με τρία πίεση και οχτώ αιματοκρίτη. Από την πρώτη στιγμή σας μεταφέραμε όλες τις εξελίξεις με σοβαρότητα και σεβασμό στην οικογένεια. Δικαιωθήκαμε και επιβεβαιωθήκαμε που δεν μιλάγαμε με τρόμο και μόνο με αγωνία για την υγεία της Γωγώς.

Η Όλγα Φαρμάκη με ανακούφιση πληροφορήθηκε αυτή την είδηση και έτσι όλο το Σαββατοκύριακο απλά για τυπικούς λόγους η νεαρή κοπέλα θα παραμείνει στην εντατική και μετά θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του στρατιωτικού νοσοκομείου.