Τα παιδιά του Brad Pitt και της Αngelina Jolie παίζουν με τα αγαπημένα τους λούτρινα

Τα παιδιά του Brad Pitt και της Αngelina Jolie παίζουν με τα αγαπημένα τους λούτρινα

Η 8μελής οικογένεια του Brad Pitt και της Angelina Jolie γέμισε το αεροδρόμιο της Ιαπωνίας με παιχνίδια.

Ο Brad Pitt, η Angelina Jolie και τα έξι παιδιά τους έφυγαν χτες από το Τόκιο έπειτα από δύο μόλις μέρες παραμονής, στο αεροδρόμιο της πόλης όμως η οικογένεια ήταν κατά πέντε «άτομα» μεγαλύτερη. Κι αυτό γιατί κανένα από τα παιδιά τους δεν μπορούσε να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο παιχνίδι. Σχεδόν κανένα, δηλαδή, καθώς ο Maddox ως μεγαλύτερος (10 χρονών) δεν είχε ανάγκη από έναν χνουδωτό φίλο για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Ο επτάχρονος Pax, η εξάχρονη Zahara, η πεντάχρονη Shiloh και τα τριών χρονών δίδυμα Vivien και Knox, κουβαλούσαν όλα από ένα απαλό, λούτρινο παιχνίδι στην αγκαλιά τους, και από τις επιλογές τους μπορούμε τουλάχιστον να καταλάβουμε πως η φαντασία είναι το δυνατό τους στοιχείο.

Η Shiloh είχε μαζί της το διάσημο και αξιολάτρευτο γκρέμλιν Gizmo, από την πασίγνωστη ταινία Gremlins των 80s, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της Zahara προτίμησε κάτι πιο κοριτσίστικο σε ροζ χρώμα. Παρομοίως και η μικρή Vivienne επέλεξε ένα χνουδωτό ροζ πλάσμα ενώ ο δίδυμος αδερφός της Knox, ως «άντρας», κρατούσε στην αγκαλιά του έναν λούτρινο δράκο.
Τέλος, ο καλύτερος απ' όλους ήτα ο Pax, ο οποίος διάλεξε μια τεράστια μωβ, χνουδωτή αρκούδα, η οποία ήταν σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με αυτόν. Θέλουμε να πιστεύουμε, ωστόσο, πως δεν έπιασαν περισσότερες θέσεις στο αεροπλάνο λόγω της επιπλέον παρέας τους.