Το «Φιλαράκι» έγινε δολοφόνος

Το «Φιλαράκι» έγινε δολοφόνος

Ο Ros από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά αποφάσισε να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του.

Έγινε γνωστός ως ο νευρωτικός αλλά και συνεσταλμένος Ros από την διάσημη παρέα των «Friends» και στη πορεία της καριέρας έδωσε τη φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων. Τελευταία, όμως, ο ηθοποιός David Schwimmer έχει βαλθεί να καταπιάνεται με πιο «ενήλικα» και σκοτεινά projects.

Πρώτα, σκηνοθέτησε το θρίλερ «Trust», σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, και τώρα φαίνεται πως θα μας δείξει την διεφθαρμένη πλευρά του χαρακτήρα του για άλλη μια φορά, φυσικά μέσα από μια νέα ταινία.

Ο Schwimmer, λοιπόν, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να προστεθεί στο cast της νέας εναλλακτικής, μαφιόζικης ταινίας «The Iceman», σε παραγωγή Nu Image/Millennium Films και σκηνοθεσία Ariel Vromen.

Η ταινία έχει ως κεντρικό ήρωα έναν άντρα, τον Richard Kuklinski, ο οποίος ζει διπλή ζωή. Το πρωί είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και το βράδυ μετατρέπεται σε πληρωμένο δολοφόνο.

Ο «Ros» είναι σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο του Josh Rosenthal, ενός δολοφόνου που δουλεύει για το αφεντικό της Μαφίας Roy Demeo (ο γνωστός για τους μαφιόζικους ρόλους του στον κινηματογράφο, Ray Liotta αναλαμβάνει την ενσάρκωση), τον οποίο και βλέπει σαν πατρική φιγούρα και ακολουθεί τυφλά κάθε εντολή του . Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Michael Shannon, ενώ στον ρόλο της γυναίκας του θα πρωταγωνιστεί η Maggie Gyllenhaal.

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του Anthony Bruno «The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer» καθώς και σε πλούσιο υλικό από συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, και η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο στη Λουιζιάνα.