Ο Leonardo DiCaprio ερωτεύτηκε έναν Άγγελο

Ο Leonardo DiCaprio ερωτεύτηκε έναν Άγγελο

Όχι από αυτούς με τα φωτοστέφανα, αλλά από εκείνους με τα εσώρουχα.

spl334018_031

Όταν βλέπατε πριν χρόνια τον «Τιτανικό» και το «Romeo+Juliet», πιστεύατε ποτέ πως αυτό το γλυκό και χαριτωμένο παιδάκι με τα γαλάζια μάτια και το ξανθό τσουλούφι, παρά την αναμφισβήτητη γοητεία του, θα μεγάλωνε για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους playboys του Hollywood; Ο Leonardo DiCaprio έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά, όμως, και είναι πλέον η ζωντανή απόδειξη της φράσης «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι».

Ο 37χρονος Leo, μπορεί να μην δίνει ιδιαίτερες αφορμές για την προσωπική του ζωή και να μας κάνει κάθε φορά να επικεντρωνόμαστε στους μεγάλους ρόλους που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη, τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες όμως είναι εδώ για να επιβεβαιώσουν πως ο ηθοποιός δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από top-model, ή έστω γυναίκες ηθοποιούς με παρόμοιες αναλογίες.

Η τελευταία είδηση, θέλει τον Leonardo DiCaprio να έχει ερωτευτεί σφόδρα το 19χρονο supermodel Karlie Kloss, γνωστή για την δουλειά της με τον Christian Dior αλλά και για το ότι είναι ένας από τους Αγγέλους της εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret.



Στο πάρτι που έγινε πρόσφατα, μετά το τέλος του ετήσιου show της Victoria's Secret, ο DiCaprio δεν θα μπορούσε να λείπει, ειδικά τώρα που είναι ξανά single, έπειτα από τον χωρισμό του από την Blake Lively. Παρά όμως το γεγονός πως οι φωτογραφίες των παπαράτσι των απαθανάτισαν να απολαμβάνει την παρέα αρκετών εντυπωσιακών γυναικών, πολλοί «κατάσκοποι» που παρευρέθηκαν στο event είπαν πως ο Leonardo κοίταζε συνεχώς τον χώρο, ψάχνοντας ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες για να εντοπίσει την Kloss.

«Από την στιγμή που την είδε δεν μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της», δήλωσε μια πηγή.

O ηθοποιός δεν άφησε στιγμή από τα μάτια του το 19χρονο μοντέλο, προτίμησε όμως να περάσει τη βραδιά μαζί με τους επίσης εργένηδες Kanye West, Joseph Gordon-Levitt και Lukas Haas. Και να γιατί:

«Πέρασε τρεις φορές από το τραπέζι των μοντέλων της Victoria's Secret ψάχνοντας για μια ευκαιρία να την πλησιάσει, αλλά αφού είδε πως δεν ήταν τυχερός, επέστρεψε στην άλλη άκρη του δωματίου με τους υπόλοιπους εργένηδες», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Κάτι μας λέει, πάντως, πως είναι μάλλον θέμα χρόνου να δούμε φωτογραφίες του DiCaprio και της Kloss σε κάποιο τρυφερό ραντεβού.