Ένα χειρόγραφο της Madonna έρχεται στο φως μετά από τριάντα δύο χρόνια

Ένα χειρόγραφο της Madonna έρχεται στο φως μετά από τριάντα δύο χρόνια

Γιατί ήθελε η διάσημη τραγουδίστρια να γίνει καλόγρια;

Τι κι αν είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς ποπ σκηνής; Η Madonna ήθελε να γίνει καλόγρια, ενώ είχε αμφιβολίες μέχρι και για την παρθενιά της! Όλα αυτά τα αποκαλύπτει η ίδια, σε γράμμα - ντοκουμέντο που ήρθε στο φως μετά από 32 χρόνια.


Η τρισέλιδη επιστολή στάλθηκε από την Madonna το 1979, όταν ήταν 21 ετών, στον σκηνοθέτη Stephen Lewicki, από τον οποίο ζήτησε δουλειά.

«Αγαπητέ Stephen, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν όπου ξεκίνησα την καριέρα μου. Στην πέμπτη τάξη ήξερα ότι θα γινόμουν ή καλόγρια ή σταρ του κινηματογράφου. Εννέα μήνες σε μοναστήρι με θεράπευσαν από τη πρώτη ασθένεια», γράφει η Madge, η οποία, by the way, λέει και... ψέματα για την ηλικία της! Ναι, ναι... αναφέρει πως γεννήθηκε το 1959 αντί για το 1958. Εντάξει, ένας χρόνος είναι, αλλά τον έκρυψε! Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «στο σχολείο έγινα κάπως σχιζοφρενής καθώς δεν μπορούσα να επιλέξω αν γινόμουν η παρθένα της τάξης ή του άλλου είδους. Και οι δύο επιλογές είχαν τις αρχές τους. Στη συνέχεια μου προέκυψε μια τεράστια δυσαρέσκεια για τους συμμαθητές, τους δασκάλους και το σχολείο γενικότερα».


Παράλληλα, τονίζει πως το μόνο μάθημα που την ενδιέφερε πραγματικά ήταν τα μαθήματα θεάτρου, ενώ τονίζει ιδιαίτερα την απέχθειά της για το Παρίσι όπου είχε περάσει μερικούς μήνες με το συγκρότημά της.


Αν δεν τον θυμάστε ή δεν το γνωρίζετε, η Madonna πήρε τελικά τον ρόλο στην ταινία του Lewicki: ενσάρκωσε την Μπρούνα, που -σύμφωνα με το στόρι- έμπλεκε σε ένα ερωτικό τρίγωνο και στις περισσότερες σκηνές εμφανιζόταν γυμνόστηθη!