Oι γονείς της Γωγώς Φαρμάκη σπάνε την σιωπή τους

Oι γονείς της Γωγώς Φαρμάκη σπάνε την σιωπή τους

Ένας μακρύς δρόμος που είχε πολύ λιγότερα αγκάθια από όσα περιμέναμε. Ένας πυροβολισμός που σόκαρε το πανελλήνιο. Και τώρα μόνο χαμόγελα από την οικογένεια της 25χρονης Γωγώ Φαρμάκη. Οι γονείς  δέκα μέρες μετά σπάνε την σιωπή τους και μιλάνε για αυτή την δοκιμασία που πέρασε η κόρη τους.

Παντελής Φαρμάκης (πατέρας): " Πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία το παιδί μου . Είναι παλικάρι. Ήταν δύσκολος ο δρόμος που ανεβήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των παιδιών μας που είναι δίπλα μας και που έδωσαν αίμα και κατάφεραν να σώσουν την ζωή της Γωγώς.

Μαρία Φαρμάκη (μητέρα): " Αυτό που μετράει αυτή την στιγμή είναι τοι το κοριτσάκι μας είναι καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δημητρόπουλο και την ομάδα του που βοήθησαν να μείνει ζωντανή η Γωγώ. Επίσης τον κύριο Αλοίζο διευθυντή της εντατικής που στην ουσία είναι και ο άνθρωπος που έδωσε όλες του τις δυνάμεις να ξυπνήσει από την καταστολή το παιδί μου. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ο πόνος ήταν πολύς και η στήριξη των φίλων και της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα μας συγκίνησε πολύ. Ας τους έχει καλά ο θεός".

Για πρώτη φορά σπάνε την σιωπή τους μέσα από το ΝΙΜΙΤΣ και δίνουν την δική τους εκδοχή για όλα όσα βίωσαν όλο αυτό το διάστημα χωρίς όμως να θέλουν να αναφερθούν σε αίτια και ερωτηματικά του περιστατικού.

Η νεαρή ηθοποιός θα μεταφερθεί στο δωμάτιο της το πρωί της Δευτέρας και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή. Μαλιστα σε τετατετ που είχα μαζί της μέσα στην εντατική μιας και είναι από τις πολύ καλές μου φίλες μαζί με την Όλγα την είδα χαμογελαστή και με μεγάλη ανυπομονησία να επανέλθει ξανά στις δραστηριότητές της και να ετοιμαστεί για το ταξίδι της στην Αμερική που αν δεν είχε γίνει αυτό το ατύχημα θα ήταν ήδη εκεί.

Η Γωγούλα είναι καλά και αυτή η μάχη που ήταν η πιο δύσκολη στην ζωή της κερδήθηκε με την δύναμη που έδειξε ο οργανισμός της. (το απόσπασμα των συνεντεύξεων των γονιών είναι από το ένθετο Real Life).