Στα παρασκήνια του Dancing on Ice

Στα παρασκήνια του Dancing on Ice

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του δεύτερου live του πετυχημένου χορευτικού show.

Ό,τι και να είχαμε δει στην TV, δεν είχαμε πειστεί ότι οι Έλληνες celebrity ήταν αυτοί που πραγματικά χόρευαν στο show Dancing on Ice, γιατί οι χορογραφίες πάνω στον πάγο από μη επαγγελματίες χορευτές σε εμάς φαίνονται τόσο δύσκολες όσο και η αναρρίχηση στο Έβερεστ.

Είχαμε κάποιες υποψίες (sic) ότι επαγγελματίες του ice skating και σωσίες τους είχαν πάρει τη θέση τους στο show, αλλά τελικά σήμερα που βρεθήκαμε στα παρασκήνια του Dancing on Ice και είδαμε από κοντά τους διάσημους Έλληνες να δαμάζουν τον πάγο μαζί με τους παρτενέρ τους στο χορό, κάθε αμφιβολία μας εξαλείφθηκε και μάλιστα μείναμε έκπληκτοι από την άνεση και το ταλέντο που επέδειξαν οι γνωστοί Έλληνες σε αυτό σπουδαίο άθλημα που λέγεται καλλιτεχνικό πατινάζ.

Συνηθισμένοι από τις πτώσεις οι 11 συμμετέχοντες που απέμειναν χαιρόντουσαν κάθε στιγμή στο show μπροστά και πίσω από τις κάμερες και σε κάθε ευκαιρία έκαναν πρόβα τις χορογραφίες τους για να είναι τέλειοι για τη στιγμή που θα εκτελούσαν τη ρουτίνα τους μπροστά στην κάμερα, το κοινό και την επιτροπή. Αγωνιά για την κριτική, αλλά και για να παραμείνουν αρτιμελείς (γιατί ναι θα σας το ξαναπούμε είναι πολύ δύσκολο να χορέψεις στον πάγο) διακρίναμε στο βλέμμα τους, αλλά το θετικό κλίμα των παρασκηνίων έκρυβε το συναίσθημα αυτό. Μπορεί η πίστα να έχει πάγο, αλλά στα παρασκήνια οι συμμετέχοντες τον έχουν σπάσει για τα καλά. Δείτε τις φωτογραφίες θα από τα παρασκήνια και θα καταλάβετε.

info: Αν θέλετε να δείτε και εσείς του celebrity Έλληνες να χορεύουν στον πάγο δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή βράδυ στις 9 στο Dancing on Ice.