Η αποχώρηση του Β. Κωστέτσου και αυτοί που ξεχώρισαν στο DOI

Η αποχώρηση του Β. Κωστέτσου και αυτοί που ξεχώρισαν στο DOI

Το δεύτερο σόου στον πάγο ανήκει στο παρελθόν. Η αποχώρηση δεν ήταν έκπληξη όσο και αν ακούγεται παράξενο. Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και οι καλύτεροι ήδη ξεχωρίζουν και δείχνουν να πηγαίνουν με άνεση στον τελικό.

To πε και το ’κανε ο Βασίλειος Κωστέτσος και αποχώρησε από το «Dancing on Ice». Με το που έμαθε ότι είναι προτεινόμενος μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, του παραχώρησε την θέση του και δήλωσε ότι δε θα ήθελε να συνεχίσει στο σόου. Η παραγωγή έμεινε άναυδη με αυτή την κίνηση του και απλά έκανε πράξη αυτά που έλεγε εδώ και μια εβδομάδα ότι θα φύγει με κάποια προβλήματα που υπήρχαν. Κατά τα άλλα η Τζένη Μπαλατσινού με δημιουργία Λουκία γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή της αλλά και με την άνεσή της. Η κριτική επιτροπή κέρδισε τα βλέμματα όλων με την βαθμολογία και τα σχόλια που έκανε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι το αφεντικό, η Έλενα Παπαρίζου με αποκαλυπτικό μπούστο έδειξε να ξέρει καλά το καλλιτεχνικό πατινάζ και ο Αλέξης Κωστάλας με τους χαμηλούς βαθμούς πήρε τον ρόλο του κακού. Η Μαριάννα Καλέργη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Σάγια δείχνουν να πηγαίνουν με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό αν και νωρίς για συμπεράσματα. Είναι άνετες και πολύ σέξι παρουσίες. Ο Θέμης Γεωργαντάς κατάφερε να αποσπάσει πολύ χαμηλή βαθμολογία αλλά κέρδισε τα θετικά σχόλια του Σάκη Ρουβά από το twitter. Η τηλεθέαση του σόου ήταν ελαφρώς πεσμένο από την πρεμιέρα και για να πούμε την αλήθεια κούρασε μετά τις 00.00. Με τηλεθέαση κοντά στο 31% σε γενικό και νεανικό κοινό τερμάτισε πρώτο στην ζώνη του.

Σε αυτά που κρατάμε επίσης από το DOI είναι η σέξι παρουσία της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο επαγγελματισμός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου παρά τον τραυματισμό του αλλά και η Μαριάντα Πιερίδη στο κοινό που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με την σέξι παρουσία της.