Γωγώ Φαρμάκη: Εκτός εντατικής με χαμόγελα και καλούς φίλους στο πλάι της

Γωγώ Φαρμάκη: Εκτός εντατικής με χαμόγελα και καλούς φίλους στο πλάι της

Η περιπέτεια τελείωσε. Η 25χρονη κοπέλα βγήκε απο την εντατική και αμέσως είχε την λαχτάρα να μιλήσει με την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους. Απο σήμερα ξεκινούν σχέδια και πλάνα για το μέλλον.

Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή. Οι κύριοι Τσοχανταρίδης, Αλοίζος και η ομάδα του κυρίου Δημητρόπουλου έδωσαν μια μεγάλη μάχη και την κέρδισαν. Ο οργανισμός της Γωγώς δέχτηκε την φροντίδα των γιατρών και ήταν τόσο δυνατός που και οι ίδιοι δεν το πίστευαν.

Σήμερα λίγο μετά τις 09.00 το πρωί βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της. Η Όλγα ήταν η πρώτη που μίλησε μαζί της και το κλίμα ήταν πολύ όμορφο μαζί με τους γονείς της Γωγώς που δεν έφυγαν δευτερόλεπτο όλο αυτό το διάστημα. Οι επισκέπτες είναι ελάχιστοι που μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο και στις 11.45 είχα την χαρά να δω την Γωγώ και να μιλήσω μαζί της δέκα λεπτά. Ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και μια ανακούφιση που πήγαν όλα καλά.

Μπήκε στην προσωπική της σελίδα στο facebook και είδε τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Με ρώτησε για όλα τα κους-κους απο την showbiz και ένιωσα ότι είναι διψασμένη να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο και να φύγει αμέσως για τα σεμινάρια στην Νέα Υόρκη. Δεν υπάρχουν δάκρυα λύπης, αλλά χαράς και ανακούφισης. Έδωσε μια σκληρή μάχη και κατάφερε να μην έχει πλέον κανένα πρόβλημα υγείας. Οι γονείς της λάμπουν από χαρά και ευτυχία και τα δώρα που φτάνουν μαζί με ευλογίες από πολλές εκκλησίες και αγίους είναι δεκάδες. Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στο σπίτι της αυτό το χαρισματικό παιδί που διψάει για δουλειά και να κάνει όλους τους άλλους να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!