Όταν ο Ηλίας Βρεττός συνάντησε τη Νίκη Κάρτσωνα

Όταν ο Ηλίας Βρεττός συνάντησε τη Νίκη Κάρτσωνα

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο νεαρός καλλιτέχνης που, στην πιο ώριμη περίοδο επαγγελματικά και προσωπικά, τραγούδησε ζωντανά και μοίρασε πολλά αυτόγραφα.

Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Play 88.9 βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 /11/ 11 ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Κάρτσωνα παρουσίασε αρκετά απ' τα νέα τραγούδια του δίσκου «Μέτρα τ' αστέρια» που κυκλοφορεί απ' την Universal Music με το ομότιτλο τραγούδι να έχει γίνει μεγάλη επιτυχία , όπως και το «Να 'ξερες», «Συμπαράσταση», «Μαζί σου πάω παντού» αλλά και το νέο του τραγούδι «Δεν σου αξίζω».

Στην πολύ χαλαρή κουβέντα του με την Νίκη Κάρτσωνα ο Ηλίας Βρεττός απάντησε στις ερωτήσεις της Νίκης αλλά και των ακροατών που ήθελαν να μάθουν πολλά πράγματα για τον τραγουδιστή. Αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα στο Romeo, ενώ δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει unplugged το «Κάνει μοναξιά» κερδίζοντας τις εντυπώσεις των ακροατών.

Δήλωσε πως έχει «τυφλωθεί» από έρωτα στο παρελθόν και ότι είναι άνθρωπος που μαθαίνει απ' τα λάθη του. Η δημιουργία οικογένειας δεν φαντάζει άπιαστο όνειρο για τον τραγουδιστή, αν και είναι αρκετά μικρός ακόμη και έχει δώσει βάση στην δουλειά του. Εκτιμάει πάρα πολύ όταν ακούει αλήθειες και χαίρεται που οι γονείς του, οι φίλοι του και οι συνεργάτες του τον κρίνουν πολύ αυστηρά. Ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε και στην στρατιωτική του θητεία κατά την διάρκεια της οποίας του έλειψε ο ύπνος ενώ τώρα που απολύθηκε προσπαθεί να βλέπει φίλους του, να πηγαίνει βόλτες με το ποδήλατο του στην Μαρίνα Φλοίσβου ενώ αυτό που του έχει λείψει αρκετά είναι τα ταξίδια.