Η σέξι Λάουρα του Θέμου Αναστασιάδη ερωτεύτηκε

Η σέξι Λάουρα του Θέμου Αναστασιάδη ερωτεύτηκε

Η λολίτα του ΟΛΑ 12 είναι πολύ ερωτευμένη και μετά το αποκλειστικό θέμα της Real Life την Κυριακή σας δίνουμε και άλλες πληροφορίες για τον αγαπημένο της.

Η Λάουρα εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου δεν είναι μόνη της. Υπάρχει δίπλα της ένας άνθρωπος που της προσφέρει ασφάλεια, αγάπη αλλά και συμβουλές. Αυτό έχει καταφέρει η Λάουρα να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έμεναν μαζί στον Γέρακα σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα και το τελευταίο διάστημα μετακόμισαν σε μεζονέτα στο Ψυχικό και συνεχίζουν να μένουν μαζί. Οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού και την εποχή που δεν είχε εισβάλει τηλεοπτικά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Συνεργάτης της Λάουρας φέτος από τον ΑΝΤ1 μας λέει: «Είναι ευτυχισμένη αλλά δε το δείχνει. Είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας αν και δε φαίνεται κάτι τέτοιο από αυτό που βλέπετε στο γυαλί. Της αρέσει το Lolita style και συνέχεια με το κινητό της ανταλλάσει μηνύματα με τον αγαπημένο της. Δε μας λέει όμως κάτι άλλο πέραν απλά ότι είναι δεσμευμένη και ερωτευμένη». Ο άνθρωπος αυτός έχει ηλικία γύρω στα 32, έχει καλογυμνασμένο σώμα ενώ ασχολείται με επιχειρήσεις και management. Γνωρίστηκε με τη Λάουρα σε μια εκδρομή που έκαναν με φίλους κοινούς στο εξωτερικό. Οι επαφές που είχαν μέσω καφέ και φαγητού στην συνέχεια έγιναν συχνές και λίγο μετά την ενηλικίωσή της ερωτεύτηκε και συνδέθηκε μαζί με τον άνθρωπο αυτό.

Πίσω από τις συνεργασίες της με το κρατικό κανάλι και τον ΑΝΤ1 κρύβεται και η δική του εμπειρία αλλά και καθοδήγηση μιας και η Λάουρα τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Μάλιστα στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 πριν λίγες εβδομάδες δε συνοδεύτηκε αλλά την είχε φέρει στην εκδήλωση ο φίλος της που διακριτικά όμως έφυγε αμέσως με το αυτοκίνητό του. Δε σκέφτεται τονγάμο και την οικογένεια ακόμη και ένα από τα όνειρά της είναι κάποια στιγμή να χορέψει στην Αμερική σε κάποιο μεγάλο σόου ή θεατρική παράσταση μιας και είναι μια αγάπη ο χορός που δε μπορεί να την βγάλει από την ζωή της.

Ο όρος του συμβολαίου της με το ΟΛΑ12+
Είναι η μοναδική κοπέλα που είναι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη που κατάφερε να περάσει όρο σε χαρτί υπογεγραμμένο. Πάντα όλα τα κορίτσια απλά υπέγραφαν συμβάσεις συνεργασίας Ακόμη και Γωγώ Μαστροκώστα, Σίσσυ Χρηστίδου, Σάσα Μπάστα, Έφη Κυριάκου, Όλγα Φαρμάκη κλπ. Η Λάουρα Νάργιες μίλησε μόλις μια φορά με την παραγωγή της εκπομπής και ήταν αυτή που παρακίνησε τον σύντροφό της που της κάνει και management να δοκιμάσει την τύχη της στο casting. Αφού άρεσε το στυλ της κατάφερε να υπογράψει ένα συμφωνητικό που λέει ότι ποτέ δε θα εμφανιστεί με εσώρουχα και εμφάνιση τόσο σέξι όσο οι χορεύτριες της εκπομπής .