Kate Moss – Jamie Hince: διαλύεται ο γάμος τους;

Kate Moss – Jamie Hince: διαλύεται ο γάμος τους;

Έχουν ελάχιστο καιρό παντρεμένοι, τα στοιχήματα όμως για τον χωρισμό τους έχουν ήδη ξεκινήσει και για όλα φταίει το Παρίσι.

Όταν έχει μόλις παντρευτεί τον άντρα των ονείρων σου και βρίσκεσαι στην πιο ερωτική και ρομαντική πόλη του κόσμου μαζί του, το λογικό είναι να έχεις συνέχεια ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο και να περνάς τις καλύτερες μέρες της ζωής σου. Αυτός ο άτυπος κανόνας, ωστόσο, δεν ισχύει για τους νιόπαντρους Kate Moss και Jamie Hince.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι, λόγω της περιοδείας του Hince με το συγκρότημά του, The Kills, κανένας από τους δυο τους όμως δεν φαίνεται να περνά καλά.

Η Moss φαίνεται σκυθρωπή και μελαγχολική στις περισσότερες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ενώ κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στην πόλη, η Kate κρατιόταν αγκαζέ με τον αγαπημένο της φίλο και σχεδιαστή του Yves Saint Laurent, Stefano Pilati, και ο Hince περπατούσε μόνος του αρκετά μέτρα πιο μπροστά.

Αργότερα μέσα στη μέρα, κατά τη διάρκεια γεύματος με φίλους, το ζευγάρι έκατσε σε αντικριστές θέσεις και μακριά ο ένας από τον άλλον, με την Kate να δυσκολεύεται ακόμα και να χαμογελάσει. Ένα άλλο περιστατικό στην Πόλη του Φωτός, θέλει τον Hince να περίμενε την Moss έξω από την μπουτίκ του YSL μέχρι να τελειώσει, όταν όμως αυτή βγήκε τον προσπέρασε χωρίς καν να τον κοιτάξει.

Ωστόσο, πηγές από το κοντινό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού λένε πως όλη αυτή η ένταση οφείλεται στο γεγονός πως το σπίτι που ετοιμάζουν Moss και Hince στην περιοχή Highgate του Λονδίνου έχει μείνει πίσω στις ετοιμασίες, καθώς ήταν να παραδοθεί τον προηγούμενο μήνα. Με τον Hince, όμως, να λείπει συνέχεια σε περιοδείες και την Moss να φορτώνεται όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του υπό κατασκευή σπιτιού, η παράδοση δεν προβλέπεται να γίνει πριν τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που τα νεύρα ανάμεσα στο ζευγάρι όσο πάνε και πυκνώνουν.

Τι λέτε, μπόρα είναι και θα περάσει ή η περήφανη Kate θα τα βροντήξει όλα και θα φύγει;