Η Γωγώ Φαρμάκη στέλνει το πρώτο αισιόδοξο μήνυμά της

Η Γωγώ Φαρμάκη στέλνει το πρώτο αισιόδοξο μήνυμά της

Ύστερα από σχεδόν 15 μέρες μέσα στο νοσοκομείο το χαμογελαστό κορίτσι μετρά τις μέρες αντίστροφα για να εξέλθει από το ΝΙΜΙΤΣ όπου νοσηλεύεται. Τα νέα από τους γιατρούς είναι πολύ καλά και η κοπέλα δέχεται δεκάδες επισκέψεις καθημερινά στο δωμάτιό της.

Η Ναταλία Γερμανού, ο Ηλίας Βρεττός, η Αθηνά Οικονομάκου είναι μερικά από το άτομα που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για την αδερφή της 'Όλγας Φαρμάκη που βρέθηκε μέσα στο νοσοκομείο μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε. Ανθοδέσμες, αρκουδάκια, παραμύθια και πολλά γλυκίσματα έχουν γεμίσει το δωμάτιό της και οι γονείς της βρίσκουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά άτομα που οι κόρες τους έκαναν παρέα.

Η αξονική τομογραφία που έκανε το 25χρονο κορίτσι βγήκε καθαρή και πλέον οι γιατροί δεν αποκλείεται να δώσουν εξιτήριο στην Γωγώ σε δέκα μέρες αλλά κρατάμε ακόμη μια μικρή επιφύλαξη. Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα είχε την ευκαιρία να δει και το σίριαλ που συμμετέχει στο μεγάλο κανάλι " Η Ζωή της άλλης" και να θυμηθεί ωραίες στιγμές του παρελθόντος. Η Μαριάννα. η Αμαλία, η Γωγώ, η Ελευθερία η Ειρήνη, η Βάσω, η Σοφία, η Βάλυ, η Ρία η Έλσα και δεκάδες άλλες φίλες της καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό της Γωγώς που ανέβασε λίγο πυρετό και ένιωσε μια κούραση με την ενέργεια που έδωσε. Είχε τη ψυχολογία να χαμογελάσει και μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία και να στείλει το μήνυμα της ότι είναι πολύ καλά.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!» Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε μετά το ατύχημά της και πλέον όπως αναφέραμε είναι πολύ καλά. Στο facebook μάλιστα έγραψε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. "MIA GLYKEIA KALHMERA SE OLA TA FILARAKIA MOY...ENA MEGALO EYXARISTW GIA TA YPEROXA MHNYMATA SAS ALLA KAI AIMA POY DWSATE ....OTI KAI NA PW EINAI LIGO...SHMERA EINAI H PRWTH MERA POY KATAFERA ESTW LIGO NA MPV EDW APLA GIA NA SAS STEILW POLLA POLLA POLLA FILAKIA.....SAS AGAPAW KAI SYNTOMA THA TA POYME APO KONTA!!!! :))))MH MOY KRATHSETE KAKIA POY DE MPORW NA SAS DW STO NOSOKOMEIO ALLA KANW SYNEXEIA THERAPEIES"

Διψάει από κουβέντα και κάνει πολύ γρήγορα σχέδια για να φύγει στο εξωτερικό για να σπουδάσει σε ειδικά σεμινάρια Art of film. Ο κύριος Παντελής και η κυρία Μαρία (γονείς του κοριτσιού) δε φεύγουν δευτερόλεπτο από το πλευρό της κόρης τους και μοιράζουν μόνο ευχαριστίες σε νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς που έχουν δείξει μεγάλη ευαισθησία και είναι όλη μέρα στο πλευρό της Γωγώς Φαρμάκη που συγκίνησε τον χώρο της showbiz με το ατύχημα που της συνέβη. Όσο αφορά στην Όλγα; Πλέον χαμογελάει και νιώθει μια ανακούφιση μετά από όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν.