Η Natalie Portman κρύβει έναν Μαύρο Κύκνο μέσα της

Η Natalie Portman κρύβει έναν Μαύρο Κύκνο μέσα της

Μπορεί να φαίνεται γλυκιά και αθώα, αλλά η κυρία Portman, όταν θέλει να τα πει, τα λέει έξω από τα δόντια.

Μέσα στις τόσες βραβεύσεις που έγιναν μαζεμένες τον τελευταίο καιρό, πέρα από τις στυλιστικές επιλογές, τα χτενίσματα, τους νικητές και τους χαμένους, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τρομερές ατάκες από διάσημους ηθοποιούς, που αποκάλυψαν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους.

Στην περίπτωση της Natalie Portman, η πλευρά που αποκαλύφτηκε ήταν αυτή μιας πιο πονηρής, σκανταλιάρας και γεμάτης υπονοούμενα γυναίκας, πάντα όμως με την σωστή δόση χιούμορ. Παραδείγματα;

Όταν την περασμένη Κυριακή βραβεύθηκε με το SAG award για την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία στο «Black Swan», είπε στον ευχαριστήριο λόγο της: «(Θέλω να ευχαριστήσω) Τους γονείς μου που μου έμαθαν να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και ποτέ να μην γίνομαι μαλ...ς. Αυτό δεν είναι ποτέ αποδεκτό». Τρία ζήτω για την συμβουλή της Natalie και την ελευθερία του λόγου.

Επίσης, όταν πήρε την Χρυσή Σφαίρα Πρώτου Γυναικείου Ρόλου, δεν δίστασε να σχολιάσει τον αγαπημένο της, αρραβωνιαστικό και πατέρα του παιδιού της, Benjamin Millepied: «Ο Benjamin χορογράφησε το φιλμ, και επίσης μπορεί να τον θυμάστε σε μια σκηνή της ταινίας, ως εκείνον τον τύπο που όταν τον ρώτησαν "Θα κοιμόσουν ποτέ με αυτό το κορίτσι;", απάντησε κάτι του στυλ "Πφφφ, όχι". Είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Δεν ήταν αλήθεια, θέλει απεγνωσμένα να κοιμηθεί μαζί μου!». Δεν δίστασε επίσης να χαρακτηρίσει την συμπρωταγωνίστριά της, Mila Kunis, ως «γλυκά χείλη» -όσες έχετε δει την ταινία, καταλάβατε γιατί.

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι μπορεί να πει, πλέον, αν την τσαντίσει κάποιος.