Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη

Το καλό παιδί της τηλεόρασης θα είναι τη Δευτέρα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά για να σχολιάσει την πρεμιέρα του Σαββάτου με τον όμορφο κόσμο του.

Ο Γρηγόρης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης θα αναφερθεί τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στο βιβλίο που έγραψε και θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012. Ένα βιβλίο που θα έχει πολλά να δώσει τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά παιδιά. Η συνάντηση αυτή που θα έχει με τους οικοδεσπότες του "Πρωινό mou" αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα δοθούν απαντήσεις και για την προσωπική του ζωή.

Αν και δε συνηθίζει ο παρουσιαστής να μιλάει ή καλύτερα να ανοίγει τα χαρτιά του για τις σχέσεις του, αισιοδοξούν στο μεγάλο κανάλι ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν ειδήσεις. Το τρέιλερ του πρωινού θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Σάββατο και θα έχουμε πολλά να πούμε την άλλη εβδομάδα από τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο πλατό του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος όπως πολλοί θέλουν να λένε αλλά στην πραγματικότητα θα δει φίλους και παλαιούς συνεργάτες που μαζί για επτά σεζόν κυριάρχησαν και χάρισαν πολλές πρωτιές στο κοινό.