Πόσο θεά είναι η Florence Welch;

Πόσο θεά είναι η Florence Welch;

Αν κρίνουμε από το νέο video clip των  Florence and the Machine είναι η απόλυτη θεά της μουσικής αυτή τη στιγμή.

Μέχρι σήμερα, πιστεύαμε πως η αγάπη μας για την Florence Welch των Florence and The Machine δεν θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερη. Το νέο video clip της, όμως, για το single «No Light, No Light» από τον δίσκο «Ceremonials» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, ήρθε να μας διαψεύσει. Τελικά μπορούμε να λατρέψουμε την Florence ακόμα περισσότερο.

Το περιμέναμε καιρό, είχαμε δει το teaser και είχαμε ενθουσιαστεί, το τελικό αποτέλεσμα όμως κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να μας κρατήσει καρφωμένους στις θέσεις μας για 4 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, με τη τρίχα σηκωμένη και το σαγόνι στο πάτωμα.

Gothic αισθητική, μαύρη μαγεία, συγκλονιστικό μοντάζ, ξέφρενοι ρυθμοί, θρησκευτική κατάνυξη, κινηματογραφική δραματουργία και, φυσικά, υψηλή ραπτική, όλα μαζί συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ατμοσφαιρικά video clips που έχουμε δει φέτος, αν όχι τα τελευταία χρόνια, το οποίο αγγίζει τον χαρακτηρισμό «έργο τέχνης». Όχι πως περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Florence, βέβαια. Δείτε το παρακάτω και προσκυνείστε την κοκκινομάλλα θεά, όπως κάναμε κι εμείς.

Info: Το album των Florence and The Machine «Ceremonials» κυκλοφορεί από την Universal Music.