Κάντε δικό σας ένα κομμάτι της Elizabeth Taylor

Κάντε δικό σας ένα κομμάτι της Elizabeth Taylor

Αν λατρεύατε την «μεγάλη» Liz, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής και να κρατήσετε για πάντα ζωντανή την ανάμνησή της. Με το αζημίωτο, βέβαια.

Αν είστε ένας από τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της Elizabeth Taylor και ο θάνατός της άφησε ένα μεγάλο κενό μέσα σας, τότε τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για εσάς φέτος.

Μπορεί η μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου να κόστιζε ως όνομα γύρω στο 1 δις. δολάρια μέχρι και τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα γούστα της ήταν πάντα πανάκριβα. Κάτι που αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο για τους θαυμαστές της τώρα, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα της Taylor σε αρκετά λογικές τιμές. Αρκεί να προλάβουν.

Από τις 3 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, θα γίνει ένας μεγάλος online πλειστηριασμός με μερικά από τα πιο οικονομικά προσωπικά αντικείμενα της Elizabeth Taylor, όπου καθένας θα μπορέσει να κάνει την προσφορά του με σκοπό να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του.

Η συλλογή αυτή θα περιλαμβάνει κοσμήματα, ρούχα και διάφορα αξεσουάρ, με τιμές που θα ξεκινούν από 63 λίρες για να φτάσουν μέχρι και τις 9.000 λίρες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε μερικά από αυτά: ένα βραχιόλι Bulgari σε στυλ art deco (63-123 λίρες), ένα ζευγάρι μαύρες καουμπόικες μπότες κατά παραγγελία με τα αρχικά E.T. (125-185 λίρες), μια μαύρη τσάντα ώμου Lanvin (185-310 λίρες), μια πολύχρωμη τουαλέτα Oscar de la Renta, ένα ασημένιο περιδέραιο Navajo (250-370 λίρες), μια καρφίτσα σε σχήμα πουλιού από χρυσό και μαργαριτάρια (1.240 λίρες)κ.α.

Οι προσφορές θα μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων και στο τέλος τα αντικείμενα θα σταλούν στους νικητές. Κάθε αντικείμενο θα μπει σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (fine jewellery, fashion and accessories, costume jewellery και decorative arts and memorabilia) και θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Οίκου Christie's. Επίσης, προσφορές θα μπορούν να γίνονται και στο eBay.com.

Τα 269 κομμάτια από την συλλογή της Taylor αναμένεται να αποφέρουν περισσότερα από 20εκ. λίρες, τα περισσότερα από τα οποία θα δοθούν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που είχε ιδρύσει η θρυλική πρωταγωνίστρια του Hollywood.