Ακόμη μια μαρτυρία υπέρ του Baldoni, όσο η Blake Lively έκανε «επίδειξη ισχύος» στην Anna Kendrick
H Βlake Lively μπορεί να πόζαρε αγκαλιά με την Anna Kendrick διαψεύδοντας την κόντρα τους, όμως στα social όλοι μίλησαν για την ύπουλη κίνησή της με τα τακούνια που επέλεξε.
Η Blake Lively έδωσε το παρών στο κάλεσμα για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Another Simple Favor» στο Λονδίνο, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλές Chanel μπότες μέχρι το γόνατο, μια preppy μάλλινη ζακέτα και μαύρη δερμάτινη μίνι φούστα.
Η Lively παραδέχεται την αλήθεια για το ερωτικό βίντεο με τον συμπρωταγωνιστή της στο A Simple Favor
Επίδειξη ισχύος από την Lively στην Kendrick μετά τις φήμες για την κόντρα τους;
Παρότι το look της Blake Lively δεν φαίνεται να έχει κάτι μεμπτό, δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά της, Anna Kendrick, φαίνεται σαν καλοστημένο «παιχνίδι ισχύος», όπως σχολίασαν κάποιοι χρήστες στα social media βλέποντας τις κοινές τους φωτογραφίες.
Ο λόγος; To γεγονός πως η 39χρονη Κendrick αν και προσπάθησε να προσθέσει μερικά επιπλέον εκατοστά στο δικό της ύψος φορώντας μεταλλικές χρυσές γόβες από τον Christian Louboutin, έμοιαζε σαν να είναι «κόρη» της Blake Lively καθώς στεκόταν στο πλευρό της για τους φωτογράφους. Ή πιο απλά ήταν σαν να βλέπεις τον Δαυίδ με τον Γολιάθ.
Μπορεί κάποιοι να θεώρησαν «αδέξια» την αντίθεση τους και το πόσο «μικροκαμωμένη» έμοιαζε η Kendrick σε σύγκριση με την Lively, ωστόσο άλλοι κατηγόρησαν τη Lively ότι έχει «μηδενική αυτογνωσία», επειδή «φόρεσε σούπερ ψηλές μπότες όταν είναι ήδη χιλιόμετρα ψηλότερη από την Anna Kendrick».
Κάποιοι προχώρησαν τις υποθέσεις τους, γράφοντας στα σχόλια ότι η Blake Lively προσπαθούσε να διεκδικήσει με αυτόν τον τρόπο την κυριαρχία της, υψώνοντας σκόπιμα το ανάστημά της.
«Αυτή η επιλογή ύψους τακουνιού φαίνεται σκόπιμη», είπε ένας χρήστης των social media.
Το 2015 η Kendrick είχε παραδεχτεί στο Glamour ότι «ήταν θυμωμένη» με το ύψος της όταν ήταν νεότερη και δεν φορούσε τακούνια από φόβο ότι «οι άνθρωποι θα παρατηρούσαν» το κοντό ανάστημά της.
Είχα την τρελή ιδέα ότι αν τα φορούσα οι άνθρωποι θα το πρόσεχαν και θα έλεγαν: «Δεν είσαι καν ψηλή με τακούνια!». Δεσμεύτηκα με σαγιονάρες και αθλητικά παπούτσια γιατί έλεγα: «Είμαι κοντή και αυτό ακριβώς είναι». Και, δεν θέλω να προσπαθήσω να διορθώσω κάτι.
Στην ίδια συνέντευξη, η Kendrick ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πλέον ανασφαλής για το ύψος της ή για το αν οι άλλοι τη βλέπουν ως κοντή ή κοντή κοπέλα που προσπαθεί να φαίνεται ψηλή με τακούνια.
Εν τω μεταξύ, η Lively αποκάλυψε ότι δέχθηκε bullying όταν ήταν στο δημοτικό για το ύψος της επειδή την αποκαλούσαν «Big Bird» γιατί ήταν «πολύ ψηλή» και είχε «κίτρινα μαλλιά» το 2018.
Οι κοινές εμφανίσεις των δύο ηθοποιών έρχονται έναν μήνα αφότου οι δύο σταρ συνέχισαν να κρατούν αποστάσεις, παρά την προώθηση της ταινίας τους κι αυτό γιατί λέγεται πως οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες. Η αλήθεια είναι πως η γλώσσα του σώματος και των δύο γυναικών κρύβει μια αμηχανία, η οποία δεν θα έπρεπε να υπήρχε αν όλα ήταν καλά.
H νέα στήριξη στον Justin Baldoni
Ίσως βέβαια, και η αμηχανία της Blake Lively να οφειλόταν και στο γεγονός πως η δημοφιλία της έχει κλονιστεί μετά την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Baldoni, του συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη στην ταινία «It Ends With Us».
Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο 60 Minutes Australia η σεναριογράφος Talia Spencer, η οποία εργάστηκε στην ταινία, δήλωσε πως «ίσως η Blake [Lively] κατάλαβε την καλοσύνη του -την εξέλαβε λανθασμένα για αδυναμία- και προσπάθησε να επωφεληθεί και να πάρει την εξουσία».
Η Spencer δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, αλλά η άποψή της φαίνεται να στηρίζει την αγωγή ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων του Baldoni κατά της Lively, του Ryan Reynolds και της δημοσιογράφου τους, Leslie Sloane.
Στη μήνυση, ο Justin Baldoni κατηγορεί τη Lively ότι υπερέβη τα όρια - ειδικά όταν επρόκειτο για αλλαγές στην ενδυμασία και το σενάριο.
«Νομίζω ότι υπήρξε ένας τεράστιος συμβιβασμός όσον αφορά το αρχικό όραμα του Justin για την ταινία», δήλωσε η Spencer, προσθέτοντας ότι την είδε “να καταλαμβάνεται”, κάτι που χαρακτήρισε “λίγο λυπηρό”.
Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να είναι αληθινά - όπως και οι ισχυρισμοί της Lively κατά του Baldoni.
Η συνέντευξή της σεναριογράφου πάντως, έρχεται μετά την αμφισβήτηση της περιγραφής της σκηνής από τον ηθοποιό Adam Mondschein, ο οποίος υποδύθηκε τον γιατρό Dunbar στην ταινία, και ιδιαίτερα του ισχυρισμού της Lively ότι ήταν «σχεδόν γυμνή» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αγωγή της.
Ηθοποιός από το «It Ends With Us» καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Lively για ανάρμοστη συμπεριφορά
Καθώς εναλλάσσονται οι αγωγές και οι ανταγωγές μεταξύ του Baldoni, της Lively και του συνεχώς διευρυνόμενου καστ των παράπλευρων χαρακτήρων, έχουμε ακόμα λίγο χρόνο μέχρι να φτάσουμε στις δικαστικές αίθουσες.
Προς το παρόν η υπόθεση έχει οριστεί για τις 9 Μαρτίου 2026, στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.
