Αχώριστοι και στον βυθό Γεροντιδάκης - Παπαδημητρίου: Τα πρώτα πλάνα μαζί, από τις καταδύσεις τους

Οι ευχές για τη σημερινή ονομαστική εορτή του ηθοποιού και το κοινό Πάσχα στην Αίγινα για την Ντορέτα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, το οποίο περιλάμβανε και «επικίνδυνες» αποστολές στον βυθό.
Η Ντορέτα Παπαδημητρίου και ο εορτάζων σήμερα Γιώργος Γεροντιδάκης, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και πια δεν κρύβονται από κανέναν. Απλά φροντίζουν τις ιδιωτικές τους στιγμές να μην τις δημοσιοποιούν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και αποφεύγουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
Zoυν τον έρωτά τους όπως θέλουν εκείνοι, διακριτικά αλλά και ουσιαστικά. Το φετινό Πάσχα το πέρασαν μαζί στην Αίγινα και εκεί για πρώτη φορά μας αποκάλυψαν ένα κοινό τους πλάνο από τις καταδύσεις που έκαναν στα ανοιχτά του νησιού. Στην επιφάνεια «κρύβονται», στον βυθό όμως είναι μαζί και τολμηροί και οι δύο.
Από ποιον έκλεψε το όνομά του ο Ρήγας στο Grand Hotel; Το μακάβριο εύρημα στα νέα επεισόδια
Οι ευχές για τη γιορτή του Γιώργου και τα πρώτα πλάνα της σχέσης τους
Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη συνέντευξή του στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη, είχε εξηγήσει ποια χαρακτηριστικά τον ελκύουν στη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του: «Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να ξέρει τι θέλει, δεν λέει ψέματα στον εαυτό του καλύπτοντας άλλες ανασφάλειες και να είναι ξεκάθαρος. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Θέλω μία ευθύτητα. Όλοι έχουμε απαιτήσεις, αλλά τι δίνουμε;»
Αυτή την ειλικρίνεια προφανώς και την έχει βρει στο πρόσωπο της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Όμως φαίνεται πως εκτός από τις κοινές απόψεις και συμπεριφορές, μοιράζονται και κοινά χόμπι και δραστηριότητες. Τις οποίες είχαν τον χρόνο να τις κάνουν τις ημέρες του Πάσχα.
H αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην έκπληξη του γιου της έκανε κάθε μαμά να ταυτιστεί
Αρχικά η ηθοποιός μας είχε αποκαλύψει με ένα της post στιγμιότυπα από τις διακοπές του Πάσχα στην Αίγινα μαζί με την αδελφή της και την αγαπημένη της ανιψιά. Μία φωτογραφία όμως «πρόδωσε» πως μαζί της ήταν φυσικά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Και σε δική του ανάρτηση, υπάρχει η ίδια φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους με τη μοναδική θέα.
Όμως σε ένα βίντεο της σχολής κατάδυσης του νησιού το ζευγάρι φαίνεται ξεκάθαρα στα πλάνα να κάνoυν καταδύσεις μαζί.
Και να φωτογραφίζονται μετά χαρούμενοι με τους ανθρώπους που τους βοήθησαν να τα καταφέρουν.

Ο Γιώργος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και από το πρωί δέχεται δεκάδες ευχές από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές του. Ξεχωρίζουν οι ευχές από τα δύο του αδέλφια, του Αλέξανδρου αλλά και του Βαγγέλη.